Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Bence bu maçı kaybetmemiz futbolumuza bir neşter vurulabilmesi için gerekli. Evet 2016 ya gidemeyiz belki ama en azından 2018 dünya kupasına gidecek takım yaratabiliriz. Şu an sırf kazanalım diye 2018 de çöp olacak oyuncuları oynatıyoruz. Bu maçla şansımız bitsin de 2018 in takımını kursun terim. Gerçi onda o vizyonu göremiyorum ama napalım, umut fakirin ekmeğidir.

selcuk-burak-semih'i ilk 11 cıkarma amacı Prandelli'nin kafasını karıstırmaktan baska birsey degil.

kazaklar kazansın ft kovulsun ins

gerci ft tepeden korumalı,kovulmaz kolay kolay

ha gayret beyler aynı mesajı 126.kez yazınca kazaklar kazanıp, terim de kovulacakmış.biraz daha gayret.

Ins 4 tane de kazak gardaslarimiz döşer.

ha gayret beyler aynı mesajı 126.kez yazınca kazaklar kazanıp, terim de kovulacakmış.biraz daha gayret.

Kazaklar kazansa bile terim görevde kalır. Bu sefer de bundan sonrası önemli derler, 2018 için hazırlanacağız derler ve devam ederler. Boşuna hayal kurmayın. Ama kazanırsak değişen hiçbirşey olmaz, ne kadar aptal bir millet olduğumuz ortada. Hemen unuturuz herşeyi, sanki herşey yolundaymış gibi lanse edilir ve buna inanırız. Bu yüzden bişeyler değişecekse kaybedelim diyorum.

Kazaklar kazansa bile terim görevde kalır. Bu sefer de bundan sonrası önemli derler, 2018 için hazırlanacağız derler ve devam ederler. Boşuna hayal kurmayın. Ama kazanırsak değişen hiçbirşey olmaz, ne kadar aptal bir millet olduğumuz ortada. Hemen unuturuz herşeyi, sanki herşey yolundaymış gibi lanse edilir ve buna inanırız. Bu yüzden bişeyler değişecekse kaybedelim diyorum.
Kazansak da kaybetsek de değişen bir şey olmaz. Biz çok daha beterine layığız.

Ya ülke baştan aşağı böyle değil mi? Siyasetinden sporuna, biliminden eğitimine, herkes sürekli bir şeylerden şikayet ediyor.

E birader alın bakın Galatasaray da rezil durumda.Galatasaray maçlarında da sürekli yenilelim Prandelli gitsin kafasındayız hepimiz.E bu şekilde biz nereye varacağız? Sürekli ah vah etmekten kafamızı kaldırıp yolumuza bakamıyoruz.

En son adamlar kuyruklı yıldıza araç indirdi, bizse, "bizde olsa böyle olurdu xd" esprilerinden ne yapıldığını anlamaya tenezzül bile etmedik.Bu kadar sinir, nefret, kin anca ömrünüzden alır.Ben de sıkıldım açıkçası sürekli aynı şeyleri okumaktan.

Son düzenleme:
Yani ah vah etmeyecez kafamizi kaldiracaz hersey yolunami girecek. Aslinda suclu demiroren terim erdogan aziz futbolcular sike siyasetin futbola mudahalesi adam kayirma torpilli oyuncu secimi bazi takimlari kollamak adina tum ulke futbolunu atese atma vs degil kafamizi kaldirmamamiz. Kafa kaldirmada ne var. Iki film izlesek hemen kalkar dikkat ederseniz. Hayirli satislar.

bu dingil ft yine show mu yapmis yaw

★★★

Bu maçı ne kadar büyüttüler yahu. Milli takımın en önemli maçıymış, sanki hollandayla falan oynuyoruz. Bu kadar ciddiye alıyorken bile şu kazakları yenemezsek bu takımı ve hocayı çöpe atın gitsin.

Ya Kazaniriz.Ama ne Anlami var,Euro 2016 Bitmistir.Yunanistanda Faröelere Kaybetti.Bu Boqum Elemeler bir Tuaf Gidiyo.

Geri
Üst Alt