Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

kazanirsak paratoru fena yalayacaklar yine
forumda da fanboylari iyice cekilmez olacaktir

tumblr_mv1hmh0pur1swo1x3o1_250.gif

simdiden hazirlayin kendinizi

Onur
Gökhan Ömer Kaan Caner
EmreCan Nuri
Gökdeniz/Olcan?? Hakan Arda
Burak??

Milli Takim'in iskeleti yurt disinda oynayan futbolculardan olusmali kesinlikle. Kalan mevkileri de Türkiye'den fln doldurmaliyiz ama nerede?

Fatih Terim bile cöpleri oynatiyor, torpil zihniyetine devam ediyor. Yurt disindan tek ilk 11 oynayan oyuncu Arda, onu da kimse kesemez.

Onur
Gökhan Ömer Kaan Caner
EmreCan Nuri
Gökdeniz/Olcan?? Hakan Arda
Burak??

Milli Takim'in iskeleti yurt disinda oynayan futbolculardan olusmali kesinlikle. Kalan mevkileri de Türkiye'den fln doldurmaliyiz ama nerede?

Fatih Terim bile cöpleri oynatiyor, torpil zihniyetine devam ediyor. Yurt disindan tek ilk 11 oynayan oyuncu Arda, onu da kimse kesemez.

Emre Can secmez bizi, buna da kimse gikini cikaramaz.

2016 yı bırakıp 2018 e bakmak lazım
2018 den sonrada 2020 ye
Böyle uzar gider
Futbolcu bakış açısıyla hep önümüzdeki maçlara bakar dururuz

Yillardir dogru dürüst forvetimiz yok.

Bu en büyük sorunumuz.

H. Sükürden sonra oldu.

Nihat Kahveci ve Semih bir arada fena degildiler.

Ama ondan sonra genelde vasat forvetlerimiz oldu.

Cek Cumhuriyeti - Izlanda macini kazanan olursa o takim direk gider Euro 2014'e. Fatih Terim kesin dua ediyordur berabere bitsin diye :D

Emre Can secmez bizi, buna da kimse gikini cikaramaz.

Çalhanoglu ve Toprak'a yapilan mualemeden sonra hayir, ama diger yandan Almanya'da ilk 11de oynayacak kadar iyi oyuncu oldugunu zannetmiyorum. O kadar iyi orta saha oyunculari varki, Emre Can'in ilk 11 girme ihtimali çok düsük.

Bizde rahatça ilk 11de oynayabilir.

Oguzhan, Nuri, Emre Can'li orta saha gayet kaliteli orta saha olur.

Çalhanoglu ve Toprak'a yapilan mualemeden sonra hayir, ama diger yandan Almanya'da ilk 11de oynayacak kadar iyi oyuncu oldugunu zannetmiyorum. O kadar iyi orta saha oyunculari varki, Emre Can'in ilk 11 girme ihtimali çok düsük.

Bizde rahatça ilk 11de oynayabilir.

Oguzhan, Nuri, Emre Can'li orta saha gayet kaliteli orta saha olur.

Dedigin gibi oynayabilir ama oynatilacagi muamma. Daha Calhanoglu oynamiyordu ve o yetenek olarak hepsine 10 basar. Calhanoglunu gectim Nuri bile oynatilmiyor. Kendi ligimizin cöp futbolcularini tercih ediyor saygideger teknik direktörümüz.

Avci en azindan Nuriyi oynatiyordu. Bu arada Oguzhan balonun önde gideni. Sasirdim acickasi onu ortasahaya almana ve bu orta sahaya gayet kaliteli demeni.

Hangi Kanalda ?

Geri
Üst Alt