- 13 Temmuz 2011
- 9.038
- 5
- 1.023
Gökhan gönül denen sahtekar kadrodan çıkartılmış , az evvel son dk olarak muhabir söyledi fbntvspor'da !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda macini turk kanali gostermiyormu
~tap
Birde şuna bakarmısın
Koca milli takım gol atması için buraktan medet umuyor
pehhhh
Orta saha enteresan, defans yapacak adam yok kadro doğruysa. Kazakistan o bölgede üstünlük kurarsa büyük sıkıntı yaratır.
Burak, Umut, Olcay, Arda... önde basacağız sanırım... Bu şekilde çözemyi planlıyor herhalde Terim
Teşekkür ederim beyin yıkıyorum.Hayirli olsun Serafettin, reklam isine girmissin.
Bence yanlış bir tercih. Önde basmak için illa hücum adamlarını ileri yığmak gerekmiyor.
Kaldı ki Kazakistan da fizik olarak bizimkilerden üstün bile olabilir. Çek maçında izlemiştim adamlar sağlam basıyor.
Dikkat ettin mi bilmiyorum ama Brezilya maçında kaybedecek bişeyimiz olmadığında bile takımda kimse ileri çıkmıyordu. Yani dediğin destek ortasahadan gelmediği için Umut-Burak ilerde başlayacak. Benim aklıma ilk gelen bunlar. Volkan Şen nerde oynayacak onu kestiremedim. Arda mı Volkan mı kanatta oynayacak.
Protesto olmasın diye bu kadar geçe maçı koymuşlar sanki Cl maçı