Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Gökhan gönül denen sahtekar kadrodan çıkartılmış , az evvel son dk olarak muhabir söyledi fbntvspor'da !

Gonul Bursada 11'de olur.Emre Volkan derken fazla on plana cikmiyor ama o da az degil

Keske Oumar Niasse bir kaç sezon daha TSLde oynasaydi da türk yapip milli takimda oynatsaydik onu

Hollanda macini turk kanali gostermiyormu

~tap

Kazakistan milli takımımıza başarılar.Vurduğun gol olsun Kazakistan'ım !!

Volkan, Ozan, Semih, Serdar, Caner, Volkan Şen, Selçuk, Arda, Olcay, Umut, Burak

4-4-2 oynayacağız anlaşılan. Burak-Umut yerine oynayabilecek santraforun çıkmaması da şaka gibi. FT adam mı seçiyor dersiniz. Selçuk ve Semih formda olmamalarına rağmen oynuyor. Burakı söylemiyorum bile.

Orta saha enteresan, defans yapacak adam yok kadro doğruysa. Kazakistan o bölgede üstünlük kurarsa büyük sıkıntı yaratır.

Çekler bile zor yenmişti Kazakları.Letonyadan daha dirençli bir takım.Burak faktörüde devreye girerse beraberlik çıkarabiliriz arenadan.

Burak, Umut, Olcay, Arda... önde basacağız sanırım... Bu şekilde çözemyi planlıyor herhalde Terim

Bence yanlış bir tercih. Önde basmak için illa hücum adamlarını ileri yığmak gerekmiyor.

Kaldı ki Kazakistan da fizik olarak bizimkilerden üstün bile olabilir. Çek maçında izlemiştim adamlar sağlam basıyor.

Bence yanlış bir tercih. Önde basmak için illa hücum adamlarını ileri yığmak gerekmiyor.

Kaldı ki Kazakistan da fizik olarak bizimkilerden üstün bile olabilir. Çek maçında izlemiştim adamlar sağlam basıyor.

Dikkat ettin mi bilmiyorum ama Brezilya maçında kaybedecek bişeyimiz olmadığında bile takımda kimse ileri çıkmıyordu. Yani dediğin destek ortasahadan gelmediği için Umut-Burak ilerde başlayacak. Benim aklıma ilk gelen bunlar. Volkan Şen nerde oynayacak onu kestiremedim. Arda mı Volkan mı kanatta oynayacak.

Protesto olmasın diye bu kadar geçe maçı koymuşlar sanki Cl maçı

Dikkat ettin mi bilmiyorum ama Brezilya maçında kaybedecek bişeyimiz olmadığında bile takımda kimse ileri çıkmıyordu. Yani dediğin destek ortasahadan gelmediği için Umut-Burak ilerde başlayacak. Benim aklıma ilk gelen bunlar. Volkan Şen nerde oynayacak onu kestiremedim. Arda mı Volkan mı kanatta oynayacak.

4-1-3-2 olabilir.

Orta sahanın ortasında Selçuk, forvet arkası Arda, kenarlar Olcay'la Volkan.

Geri
Üst Alt