Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

umarım yeniliriz şok yaşarız ve köklü değişimler gündeme gelir yoksa seke seke ilerlemeye devam edeceğiz

umarım yeniliriz şok yaşarız ve köklü değişimler gündeme gelir yoksa seke seke ilerlemeye devam edeceğiz

Bu gidişle Terim gidebilir de Demirören gidecegini zannetmiyorum.

Adama ne siyasetden, ne futboldan ciddi karşilik çikiyor haberi aç adami 100% her yerde savunuyorlar, veya hiç onun hakkinda konusmuyorlar, her maç Demirören yeter bagiranlarin seslerini de kisaltiyorlar. Ne kadar beddua etseniz bile, bu adam çok zor gider ister 10-0 yenilelim.

Kötü sonuçlari tek etkileyecek kişi Terim oldugunu düşünüyorum.

Demirören gitmesi için herkes birlenmeli ve ciddi protesto etmeleri lazim, veya Galatasaray ve Trabzon agir kararlar almalari lazim - Ligden çekilmek mesela. Süper Lig Galatasaray ve Trabzonsuz devam edemez, ama bunu yapmak için cesur olmak gerekir.

Bu macta da yenilirsek, bakalim FT istifa edecekmi yoksa parasini mi dusunecek?

Hollanda, Letonya'yi yendi ve Türkiye 4.lük yolunda büyük bir avantaj kazandi!

Letonya 4 maçta 1 gol atmiş. Onuda biz yedik sanirim. Gerçi bize Andorra bile gol atmişti.

Terim şu maçı kaybedip istifa etse ne olur..Mayısa kadar herşey unutulur yazın yeni seçilecek başkanla beraber kamuoyundaki terim tayfası ''bu takımı terim toparlar'' diye başlar yine.Prandelli gider,terim gelir...Sneijderi yollar,dahi yorumcu hasan şaşı yine yardımcısı yapar.O seneyi berbat geçiririsek 2 sene sonra 5. defa gelmek için ayrılır.Başarılı olursa 2 sene sonra ''yeniden yapılandırma'' için milli takımın başına geçer...

Bu kadar ceza alacak nasıl bi küfür ettim lan ben ? Herkese merhaba

A milli takimimiz kazak eline, tuhaf insanlar diyari turkiye karsinda basarilar dileriz.

Geri
Üst Alt