Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

imparator olmus maskara...

eskiden topcunun biri stadi terkedecekti?

birak stadi, o sahadan cikamazdi...

Sözde gelmek istemiyorlar diye Ömer Toprak ve Hakan Calhanoglu alinmiyorlar degil mi?

Simdi Volkan Demirel acik acik oynamiyorum diyip ***tirip gitti! Merak ediyorum imPARAtor'un adaletini!!!

Volkan şimdi iyi çocuk olur taraftar kötü olur yine(Bak yine başlamış bile birileri ! ) Gerçi biz onun ne çocuğu olduğunu biliyoruz ya neyse

Volkan masummuş gibi gösteriliyor tvde. Seyirciye el, kol hareketi, sus işareti yap sonra suçlu seyirci olsun.

Gitsin ve dahada dönmesin bu takıma.

Bu arada inşallah yenilir takım. Tüpçüye olan nefretim herşeyin üzerinde. Duygularımı söktü aldı namussuz.

GT-I9300 Tapatalk

volkanda anasına küfür ettirecek şeyler yapmasın

götüyle top tutmaya meloya laf etmeye benzemez pislik seni

Moderatör tarafında düzenlendi:
benim anlamadigim konu her lig macinda küfür yiyen volkan neden eve gitmiyorda arenada milli mac da küfür yedi diye eve gidiyor

Maçtan önce A.Yıldırım ile bir araya gelen V.Demirel'e başkanı tarafından maçtan önce taraftarı tahrik et ve bir şekilde oradan ayrılarak bizi kınayan Federasyonu zor duruma düşür telkininde bulunulduğu öğrenildi.

yandaş style haber ajansı

B2liM2PCYAAJ7QE.png

ntvspor'u açayım dedim açmaz olaydım şimdiden başlamış bizleri suçlamaya yok cumhurbaşkanımız yok o yok bu şimdiden volkan masum seyirci suçlu olmuş oyuncuların paraları konuşulmamalıymış sanki 1.000tl maaş alıyorlar yıllık 2 milyon para alıyorlar bunun %90'nı bile haketmiyorlar efendim paraları konuşulmamalıymış

Bu ülkede 5 kuruş para için maden de ne canlar giderken, 3 kuruşluk sözde profesyonel futbolcu müsvetteleri hemde milli takım formasına ihanet edip bırakıp giderken suçlu değil, protesto eden birkaç kişi yüzünden bir kulüp suçlu. Bütün yorumları izleyin şimdi, haklı volkan olacak neden ! Burası Türkiye. Bir yorumcuda keşke şunu dese ' yav sen milli maça dakikalar kala hemde 11 deyken nasıl kafana göre ben oynamıyorum diyip sahadan çıkarsın'. Bunun cidden izahı yok. Görüntülerde de belli protesto çok kısa süreli 1 dk içinde gerçekleşiyor. Bu profesyonel ayı bu işi planlamadıysa ben de birşey bilmiyorum. Elalemin topçusu protestoyla eleştiriyle motive olur, bu sözde profesyoneller küsüp milyonları götürür. Yazıklar olsun sizi buralara getiriren ve getirten sistemin yapısına !!

6222 acik ve net simdi uygula. bu tipleri birdaha birak stadi sokaga cikarma. rezilherifler.

Bir insana bir çok kişi tepki gösteriyor ve küfrediyorsa o insan sonuna kadar hakediyodur arkadaş. Kimse masal anlatmasın. Volkanı iyi çocuk gibi gösterenlerin de volkandan farkı yoktur.

bu ridvan neden 14 oyuncu diyip duruyor yahu?

volkan gitmis 1 kisi eksik... diger eksikler kim?

orda fbli bjkli başka topçu yok mu neden onlara küfür edilmemiş çünkü orman çocuğu volkan küfürü fazlasıyla hakediyor

herkesin ağzına sağlık

Geri
Üst Alt