Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Üstündeki fb formasıysa sayısız küfüre ragmen sahada g.tyle top tutan ayı, 2 küfürle sahayı terk etti neden üstünde fb forması yok değil mi !!

Bu kaleci müsvettesinin normalde artık milli takıma çağrılmaması lazım. Çocuk gibi ne bu küstüm oynamıyorum. Böyle şımarıklıklar olduğu sürece zaten biz bi yere gidemeyiz.

GT-I9300 Tapatalk

Rıdvan, " Kim olsa terk ederdi " diyor da.. Volkan o stata her çıktığında küfür yiyor zaten.. Bu zamana kadar hiç terk etmedi de şimdi mi aslan kesildi.. Bıraksa ya FB-GS maçında... Aksine küfür yedikçe karşılığını veren, inadına işler yapan adam Volkan geçin bu ayakları...

volkan milli maclarinda zaten fenev'deki gibi oynamiyor...

sacma sapan hatalar yapiyor goller yiyor..

brezilya macini hatirlayin tinmiyordu bile...

volkan babacan ise müthis top cikarmisti

hatta david luiz volkan babacan'i as kaleci sanmis diye haberler dönüyordu :D

Spor yorumculari baslamis ayiyi savunmaya

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Volkan'i oradan kacirtan taraftar grubu derhal tespit edilmeli.

Son yillarda ulke futboluna en buyuk katkiyi yapti bu cocuklar, alinlarindan opulmeli.

Biz bu duruma nasıl geldik diyor Melih.. Biraz at gözlüğünü çıkar Siyasetinden Spora dön bir bak anlarsın nedenini..

Hakan Şükür'e milli maçta her zaman küfür ediliyordu 90 dk o adam niye kaçmadı bırakın bazılarının karakterini sorgulayın.

Yenilgiye bahane çıktı. Maç sonu, takımın psikolojisi bozuldu oyuncuları motive etmekte zorlandım der Terim...

Geri
Üst Alt