- 2 Nisan 2012
- 43.354
- 22.333
- 2.888
Hollınd 5 çeker bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
balon şişti yine. hollanda patlatır bu balonu.
Yanarım yanarım bu hafta Umut ilk 11 de başlayacaktı. Şimdi prandelli bu senaryoya kanıp çocuğu yine keser Burak yüzünden
bu maça sevinen beyinsizdir. kazaklar takım falan değil dan dundan başka bişey yok onu bile zor yendik. hollanda bize harlem yapar 5 tane atar. biz bu gurupta 4.lükten yukarı çıkamayız bu imkansız matemetiksel olarak bile imkansız. bize mucize lazım ama bu futbol mantığıyla olmaz bu iş. aklı azıcık yerinde olan herkes bunu biliyor zaten, bunun dışında hayal ticareti yapıp kendini tatmin eden veya bizim milletimizi kandırmaya çalışan, çakal sürüsü futbol ulemaları çıkarlar ortaya
hollanda değil hangi üst sıra avrupa takımı olsa bize 5,6 atar dostum. hollandayla ilgisi yok. bizim onlarla başedecek gücümüz yok. hele defansımız hikaye bizim. serdar aziz gol attı diye oynatır artık ki serdar aziz-semih ikilisi çıkarsa amsterdamda paspas olurlar. hollandanın hücum gücünüde küçümsememek lazım.Terim Hollandaya karsi bu kadar ofansif oynayacagini düsünmüyorum, en fazla 3-0 olur.
6 attilar diye hemen dünyanin en iyi ülkesi de olmadilar, bir kaç gün önce kendi sahalarinda Meksikaya yenilmistiler, ondan önce de Izlanda ile Çeke karsi kötü sonuçlar almistilar. Yani olayi fazla abartmamak lazim bence.
Bende ilk duyduğumda şaşırdım.Bu arada UEFA nasil Rus hakemi bu maçi verdi.
Kazakistanin neredeyse 25% Rus!
Töre maça girerken baktım arka cebinde tabanca yoktu.![]()