EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Allahım n'olur bu fransızları euro 2016 da eleyelim yarabbim(amin).

Fenerbahçe Cumhuriyeti ! orası arkadaşlar boşverin

Antu'ya göre Şükrü Saraçoğlu'nun olmayışı yüzünden kaybetmişiz. Mantıklarına bakar mısın ?

Mantık ve Angutlar...

yanyana gelebiliyorlarmıymış...

Kim napsın döküntü gecekondularını...

Harbi bunların genetik şifrelerini çözmek gerek...

yaş seviyelerini çözdük ama beyindeki şifreleri çözemedik o kadar beyinsiz bir güruh var karşımızda...

Platini'ye rağmen 7-6 kaybettik.

Bizim bu organizasyonu almamız için başkan çıkartmamız gerekir.

Platini,sarkoziyi kurul üyeleri ile tanıştırdı Abdullah Gül'ü tanıştırmadı.

Gibi şeyler söyledi daha ne söyleyecekti bizim gibi şerefsiz Platini allah belanı versin mi deseydi :D

Oranın en kıdemli üyesi

Ahmet Çakar tarzı olsa daha makbule geçerdi :D

bağlanması gereken tek konu şudur. stadı alev alev yanan kulübe 2 maç ceza verirsen adamlarda sana organizasyonu ''VERİR''

2020 için the republic of Timsah-bahçe adayligini koymus durumda.

Önce yangında kül olan kumaş çatıyı değiştirsinler.

UEFA Başkanı Michel Platini (Fransa), UEFA Yönetim Kurulu Birinci Asbaşkanı Şenes Erzik (Türkiye) ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Giancarlo Abete (İtalya) ülkeleri aday olduğu için müzakere ve oylama aşamasına katılamadı. Bu organizasyon için yapılacak sunumda, müzakerelerde ve oy verme aşamasında yer alacak 13 üye ise şunlardı: Geoffrey Thompson (İngiltere)-Toplantıya başkanlık edecek Angel Maria Villar Llona (İspanya), Marios N. Lefkaritis (Kıbrıs Rum Kesimi), Dr. Joseph Mifsud (Malta), Allan Hansen (Danimarka), Frantisek Laurinec (Slovakya), Avraham Luzon (İsrail), Dr. Gilberto Madail (Portekiz), Mircea Sandu (Romanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Michael van Praag (Hollanda), Liutauras Varanavicius (Litvanya), Dr. Theo Zwanziger (Almanya).

bize oy vermeyenler

almanlar resmen oyunu fransaya satti bu olay olmasa biz alacaktik

artık bu fransızları elemeyi o kadar istiyorum ki anlatamam anti platini anti fransa

İnsana kaybetmek değil..kaybettiğimiz şeyin ne olduğunu bilmeden havalara uçan kuş beyinlilerin hali koyuyor..Büyüklüğünüzün adı belli bu ülkenin en büyük nopost çocuklarısınız o sevinenler..Sonra ağlaşmayın herkes bizden neden nefret ediyor diye..bana bile günün şu saatinde sövdürdünüz..hakikaten şeref yoksunu dolu bu camianın içi bu kadar olmaz..Bu adamlarla aynı oksijeni tüketiyorum anasını satayım yazıklar olsun..

Platini Henry'nin eli bir yerlerine monte olsun.

şöyle bişey var aslındaq sen git stadı cayır cayır yakan takıma 2 maç gibi gülünç bir ceza ver sonrada uefanın organizasyonuna talip ol.kendi ligine hakim olamayan bir federasyon dünyanın en büyük spor organizasyonu olan bi turnuvayı alabilirmi?

UEFA Başkanı Michel Platini (Fransa), UEFA Yönetim Kurulu Birinci Asbaşkanı Şenes Erzik (Türkiye) ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Giancarlo Abete (İtalya) ülkeleri aday olduğu için müzakere ve oylama aşamasına katılamadı. Bu organizasyon için yapılacak sunumda, müzakerelerde ve oy verme aşamasında yer alacak 13 üye ise şunlardı: Geoffrey Thompson (İngiltere)-Toplantıya başkanlık edecek Angel Maria Villar Llona (İspanya), Marios N. Lefkaritis (Kıbrıs Rum Kesimi), Dr. Joseph Mifsud (Malta), Allan Hansen (Danimarka), Frantisek Laurinec (Slovakya), Avraham Luzon (İsrail), Dr. Gilberto Madail (Portekiz), Mircea Sandu (Romanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Michael van Praag (Hollanda), Liutauras Varanavicius (Litvanya), Dr. Theo Zwanziger (Almanya).

bize oy vermeyenler

Beklenildiği gibi İsrail ve Rum Kesimi Fransa'ya vermiş. :mad:

2020'ye yunanlilarda talip olur onlara verirler yinede bize vermezler, bencede tum stadlar yapilsin, gerekli yatirimlar yapilsin ondan sonra aday olunsun..

Bugün bir kez daha anladım ki ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yok''.

daha çok islam düşmanı oldukların dolayı desek daha doğru olur.türkiye,nin dini hristiyanlık olsa şimdiye kadar çoktan ab,yede girmişdik çoktan turnuvalarda verilmişdi türkiyeye.yani işin püf noktası islamiyet düşmanlığı.

eyy bizans çipleri değil turnuva avrupa kıtasını bize verseniz ve sizde içinde bizim hizmetçilerimiz olsanız yinede Allahın hak dinine tabi olmakdan bizleri alıkoyamazsınız bunu kafanıza yazın;)

Kıbrıs Rum Kesimi

İsrail

Almanya

allah hepinizin belanızı versin

Geri
Üst Alt