- 6 Ağustos 2009
- 9.584
- 0
- 1.331
Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak
Allahım n'olur bu fransızları euro 2016 da eleyelim yarabbim(amin).
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Antu'ya göre Şükrü Saraçoğlu'nun olmayışı yüzünden kaybetmişiz. Mantıklarına bakar mısın ?
Platini'ye rağmen 7-6 kaybettik.
Bizim bu organizasyonu almamız için başkan çıkartmamız gerekir.
Platini,sarkoziyi kurul üyeleri ile tanıştırdı Abdullah Gül'ü tanıştırmadı.
Gibi şeyler söyledi daha ne söyleyecekti bizim gibi şerefsiz Platini allah belanı versin mi deseydi![]()
deniz baykal istifa etmeseydi anayasa mahkemesine götürürdü![]()
UEFA Başkanı Michel Platini (Fransa), UEFA Yönetim Kurulu Birinci Asbaşkanı Şenes Erzik (Türkiye) ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi Giancarlo Abete (İtalya) ülkeleri aday olduğu için müzakere ve oylama aşamasına katılamadı. Bu organizasyon için yapılacak sunumda, müzakerelerde ve oy verme aşamasında yer alacak 13 üye ise şunlardı: Geoffrey Thompson (İngiltere)-Toplantıya başkanlık edecek Angel Maria Villar Llona (İspanya), Marios N. Lefkaritis (Kıbrıs Rum Kesimi), Dr. Joseph Mifsud (Malta), Allan Hansen (Danimarka), Frantisek Laurinec (Slovakya), Avraham Luzon (İsrail), Dr. Gilberto Madail (Portekiz), Mircea Sandu (Romanya), Grigoriy Surkis (Ukrayna), Michael van Praag (Hollanda), Liutauras Varanavicius (Litvanya), Dr. Theo Zwanziger (Almanya).
bize oy vermeyenler
Bugün bir kez daha anladım ki ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yok''.