EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 için karar günü! | Açıklama 14.00'te

Çok sıkıcı.Bizimki bile daha iyiydi.

Terbiyesizlik yapma...

İstesende istemesende Başbakanın...

Sevsende Sevmesende...

Olayı siyasete dökeceksek farklı ortamlar mevcut...

Bilgin olsun...

Hertürlü cevabını veririz...

Siyaset degil ben kazanamıcaz ve bunun sebebinin RTE oldugunu düsünüyorum . Siyasetle işim olmaz . Ben sadece eksi yönümüzün basbakanın ingilizce bilmemesini belirttim . Burda italyanlar gibi milliyetci bir millet ingilizce konusuyorsa bu adaylık yarısması icin , yorum yapmıyorum . Ayrıca muhattabımda sen degilsin .

İtalya adına Rocco sahnede :D

Arkadaşlar işi siyasete dökmeyin son uyarı

bencede sapla samanı karıştırmamak lazım.bende recep bey i sevmem ama adam ingilizce bilmiyorsa o kadarda sorun değil.sonuçta fransa cumhurbaşkanı sarkozy de orda o da bilmiyor ingilizce

bencede sapla samanı karıştırmamak lazım.bende recep bey i sevmem ama adam ingilizce bilmiyorsa o kadarda sorun değil.sonuçta fransa cumhurbaşkanı sarkozy de orda o da bilmiyor ingilizce

Bu topicteki herkese söyledim

Çocukça konuşmaya gerek yok.Senin ulusunu temsil eden adamın İngilizce bilememesi rezalettir.Ben sunumu rezil etti demiyorum ama yanlış anlaşılmasın bu arada."We are the world,we are the children" modu sonda pek olmamış gibi ve evet çok fazla ağlamışız.

Peki tamam.Hani sadece İngilizce bilmemesini eleştiriyorsan sana lafım yok da içinde birikenleri buraya kusmaya gelenler var onlara şaşırıyorum.Futbol konuşmak isterken gereksiz ayrıntılara takılıyoruz

italya rezil oluyor :D

ya biz yada fransa alir

bizim sunum nasildi?

İtalya'ya verirlerse o turnuvayı izlemem.Bu kadar sıkıcı olunabilir.

İtalya'da ki bütün öğrenciler konuşacak heralde.İtalya adına yanlış strateji bunlar,cidden çocukça.

arkadaşlar sonuçta böyle organizasyonlarda kulis faaliyeti çok önemlidir.2016 adaylık tanıtımı için tff sadece 1,5 milyon euro harcamış.ingiltere kazanamadığı 2012 için 30 milyon euro harcamış.ayrıca devlet desteğide çok önemli

sonuçta diğer adaylardan bizi şanslı kılan %100 devlet desteği olmasıdır.diğer ülkelerde bu yok.

Öf baydı İtalya.Tamam şampiyona sizin ama yeter ki şu sunumu bitirin artık.

Bari birkaç hoş hatun seçselerdi konuşmacı olarak.Kıl kıl tipler çıktı hep.

Objektif bir oylama olacağını zannetmiyorum. Danimarka, K.R.Kesimi ve Hollanda'dan bize oy gelmez. Bu ülkelerle bir takım sıkıntılarımız mevcut. Romanya ve Slovakya'dan oy bekliyorum.

Maldini basghan cikti piyasaya

bizim sunumu izliyemedim uyuyordum videosu varsa koyabilirmi :D

Geri
Üst Alt