EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

böyle şerefsizlik olmaz. UEFA hristiyan birliğidir ve Türkiye için hep önyartgılılardır.

Fransa daha 98 de yapmış evsahipliği. 3.4. olacak. İtalya desen öyle.

Kıçı kırık ve ekonomisi bitmiş Ukrayna ve Romanya ya veriyorsunuz. Şu kadar yıldır emek veren ülkemize en ufak teveccü yok.

ciddiyim nefret ettim artık. ARtık ezik ülke imajını çizelim. Tayyipmiş ve Kılıçdaroğlu politkamızı değiştirelim. Gidin Rusya ya İran a yanaşın bu ne ya.

Osmanlı bu adi Fransızlar'ın canını iyi yakmış anlaşılan.

7-6 kaybetmişiz

7 ye 6 kaybetmişiz,hay Allah belanızı versin emi

En büyük fransız,fenerlilerdir.Bizi suçlauan .bneler sizi.Fransızmışız da,aslantepe de vincin rengi fransa bayrağı rengiymişte.O vinç girsin size emi

Fransa 7 biz 6 oy almışız.

Stadlar turnuva olmasa bile yapılacakmış. Öyle söylediler bugün. Bakalım ne kadar durabilecekler sözlerinde.

Şampiyonlar Ligi ve UEFA finali nasıl verildi şaşırmıştım zaten. Böyle bir sonucun çıkacağı apaçık belliydi ama yinede umut fakirin ekmeğidir hesabı bir ihtimal dedik ama tabiki olmadı maalesef.

Eskiden yine Türk takimlarini desteklerdim Avrupa'da ama bu mallari görunce artik alsinlar seyi. Sonra aglayip dursunlar biz niye antipatigiz diye.

Tayipta bu gelismeler uzerine eskisinden daha fazla çirpinir avrupa diye.

bu sonuçla verilen tüm stad sözleri hayal oldu izmire antalyaya bursa ya vs. vs. hiç biri yaplmayacak bence özellikle izmir e ve bursa ya olan stadlar.

bu stadlar yapılması lazım yapılmazsa hic bir zaman alamayız.. eger almak istiyorsak ileride bunların yapılması lazım Türk futbolunu geliştirmek istiyorlarsa yapmaları lazım.. yapmazlarsa kimse beklemesin türk futbolunun gelişmesini..

Geri
Üst Alt