EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Moralim bozuldu.

Yorum yapılacak bir şey yok.

Türkiye'ye vermezler böyle bir organizasyon.

Çünkü milyarlarca euro gelir elde edicektik.

Yeni spor tesisleri olacaktı.

Türkiye'nin gelişmesini istemeyenler de var içimizde.

Karşı Yaka'da oturuyor kendileri ve kaybetmenin nedeni olarak da kendi stadlarının gösterilmemesini söylüyorlar.

Çok seviniyorlar Türkiye'miz kaybetti diye.

Yazık.

Platini hakikaten berbat biriymis. Futbolun keyfinin olmesi adina ne isler varsa getirdi futbola. Futbolu zevksiz hale getiriyor.

antu,da fransa kazandığı için kadeh tokuşturan kişiler var bunlar hangi ırkdan acaba kırma falanmıki:mad::mad:

Git biraz tarih oku, öğrenirsin. Cahilce konuşan kimmiş?

Osmanlı dönemindeki haçlı savaşları:

"Osmanli Devleti'ne ve diger Müslüman Devletlere karsi, 1364 Sirpsindigi, 1389 Birinci Kosova, 1396 Nigbolu, 1444 Varna, 1448 Ikinci Kosova, 1453 Istanbul, 1538 Preveze Deniz, 1571 Kibris, 1683 Viyana kusatmasi ve 1919-1922 Istiklal mücadelemizde Haçlilar ittifak içine girip, müslümanlara karsi cephe almislardir."

Koçum gerçekte 9 tane haçlı seferi vardır ve daha Osmanlı kurulmadan bitmişlerdi. Saydıkların zavallı Balkan devletleri ve Lehlerin kendince ilan ettikleri seferlerdir ve Avrupa'nın desteği yoktur.

Hala "olumlu oldu" falan diyorlar sırf 7-6 diye. Ne farkeder birader. İtalya finale kalamadı da ne oldu? 2020'de bu sefer onlar alır, biz yine 7-6 ikinci oluruz bundan çok daha iyi bir proje ile bile katılsak.

Şenes Erzik UEFA başkanlığına göz kırptı sanki.

Koçum gerçekte 9 tane haçlı seferi vardır ve daha Osmanlı kurulmadan bitmişlerdi. Saydıkların zavallı Balkan devletleri ve Lehlerin kendince ilan ettikleri seferlerdir ve Avrupa'nın desteği yoktur.

Oooof olsa nolacak olmassa nolacak sende burda Fransayimi kolluyorsun?

Bizim alamamamızın sebebi, Ukrayna'daki olaylardır diye düşünüyorum.Bizim projemizde çok fazla "-ecak,-acak" ekleri vardı.Yani tamamen kağıt üzerinde idi.Fransa'nın çoğu şeyi hazırdı 2-3 düzenleme yapıcaklar.

Ukrayna'da yaşananlardan sonra bir daha riske girmek istemiyorlardı zaten.Garanti bir ülkeye vermek istiyorlardı.

Geçmiş olsun gine lobi faliyetleri...

Urfa, Maraş, Antep'i ben işgal ettim zaten.

Araplarda bütün heryerde ayaklanmıştı. Haçlıyla ne alakası var bu durumun? Nerelere çekiyorsunuz yahu konuşmaları hayret birşey. Osmanlı 1700'den itibaren Fransa'nın eline bakıyordu.

İsrail ve Kıbrıs'ın orada olması herşeyi açıklıyor zaten.

Farkinda degilsiniz ama siz de resmen Osmanlı dusmanlıgi yapmaktasınız su anda. Kendi fikirleriniz "en dogru"ymus gibi empoze etmeye calisyosunuz. Osmanli lehine iki kelime edene hemen "tokat" yapistirmaya kalkiyorsunuz.

Genç, ben Osmanlıların ciğerine kadar okudum. Ve inanma ama gurur duyarım Kanunilerin torunu olmaktan.

Şenes Erzik ; bu turnuvayı almamız için başkan çıkartmamız gerekir.

; Platini,Sarkoziyi bütün üyelere tanıttı ama Abdullah Gül'ü tanıtmadı,yanlış yaptı.

; Platini'ye rağmen iyi oy aldık,ancak bu kadar olabilirdi.

aklımda kalanlar bunlar

Ozaman gereğini yapsın. Adam 20 yıldır UEFA da, UEFA binası bile Erzik ten daha yeni! Yapsın bişeyler işte!

ne bekliyordunuzki,onların ben taaa avrupa birliğinede,kupasınada,organizasyonunada..............:mad::mad::mad:

hiç bir şekilde ihtiyacımız olmamalı alışveriş yapılmamalı bu bizans çipleriyle,türkün türkden müslümanın müslümandan başka dostu yoktur.

Platini'nin bi suçu yok. Adam tarafsız ne oylamaya katıldı ne de başka bişey. Ha propaganda yaptı diyorsanız , Şenes Erzik de vardı. Platini'den önce vardı.

Sağlık olsun ne yapalım. Fransız Kızları da güzel 2016'ya gideriz inşallah da bizde :asd:

Çok Üzüldüm :(

2020'ye değil yapılacak statların kapasitesini arttırıp 2018'e aday olalım...

Geri
Üst Alt