EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Erzik'in 20 yıldır orda olma nedeni salla başını al maaşını felsefesidir

Şenes Erzik,bugüne kadar birşey yaptı yada yapmadı ama şuan Platini hakkında söylediği laflar yenir yutulur cinsten değil,çok ağır laflar söyledi.

Konusmasını dinlemedim izlemedim bilmiyorum. Ama sadece konusmakla olmaz. Cıksın bir şeyler yapsın, bizde alkışlayalım.

Antu'ya göre Şükrü Saraçoğlu'nun olmayışı yüzünden kaybetmişiz. Mantıklarına bakar mısın ?

Şenes Erzik,bugüne kadar birşey yaptı yada yapmadı ama şuan Platini hakkında söylediği laflar yenir yutulur cinsten değil,çok ağır laflar söyledi.

Ne dedi mesela Platini için iyi olmadı bu mu ağır laf ?

Geçiniz milyonlarca Euro uçtu gitti Fransa'ya tepkisi daha ağır olmalıydı

Bugün bir kez daha anladım ki ''Türk'ün Türk'ten başka dostu yok''.

İnşallah O Kupayı Orada Kaldırırız Bence En İyi Cevap Bu Olur..

Çok İstedik Ama Olmadı Malesef..

Umarım Projeler Yerine Getirilir..

valla uefa ya ingilizce fransızca türkçe platini ye güzel dileklerimi ileten mesajlar attım.sizde atın

gecmis olsun Turkiyem.. canin sagolsun.. Simdiye kadar bizi yok saydilar, hala da sayiyorlar.. Insallah bu kupayi Fransada kazaniriz, hedefimiz artik 2016'da kupayi almak olsun.. Hadi Turkiyem sana guveniyoruz..

Bazı arkadaşlar heyecandan herhalde iyice saçmalamaya başladılar :) Gidin, dolaşın rahatlayın azck.Avrupa'ya ırkçı diyip de burda ırkçılık yapmanız da biraz çelişkili oluyor :)

O zaman Almanya diye bir ülke bile yoktur. Son cümleni de görmezden gelip heyecanına veriyorum.

Ne demek istediğimi anladın. Almanya'nın bugünkü ismi olmayabilir. Onların ataları vardı sonuçta. Osmanlı devletini içten ve dıştan yıkmaya çalışanlar belliydi. Bunu da başardılar hep birlikte. Daha fazla sidik yarıştırmaya gerek yok.

Ne dedi mesela Platini için iyi olmadı bu mu ağır laf ?

Geçiniz milyonlarca Euro uçtu gitti Fransa'ya tepkisi daha ağır olmalıydı

Platini'ye rağmen 7-6 kaybettik.

Bizim bu organizasyonu almamız için başkan çıkartmamız gerekir.

Platini,sarkoziyi kurul üyeleri ile tanıştırdı Abdullah Gül'ü tanıştırmadı.

Gibi şeyler söyledi daha ne söyleyecekti bizim gibi şerefsiz Platini allah belanı versin mi deseydi :D

Tarih boyunca hep masabaşında kaybettik bugün gene aynısı oldu. O Fransızlara inat o kupayı orada almak farz oldu. Allah'ım sen bize o günleri göster yarabbi.

deniz baykal istifa etmeseydi anayasa mahkemesine götürürdü :D:D:D

Geri
Üst Alt