Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

--------------------Onur---------------------

Veysel-------Semih--------Hakan-------Caner

--------------Nuri--------T.Ciğerci-----------

------------------Hakan Ç.-------------------

Bulamadım ? ---------------------Arda--------

--İleride top tutabilen Burak harici her forvet--

Ömer Toprak ve Gökhan Törede olmalı.İleride top tutan forvet yok zaten ya Burak ya Mevlüt

Ikinci olmamiz cok zor . Cekler bizden iyi . Hele fatih terimle imkansiz .

BhKDt0LIYAA4sMf.jpg

Anlaşarak mı yaptınız arkadaş?

Ikinci olmamiz cok zor . Cekler bizden iyi . Hele fatih terimle imkansiz .

Çekler bizden iyi falan değil bence. 2. olma şansımız az İzlanda ve Çekleri yensek bu sefer Letonya'ya takılırız 2.liği kaptırırız bir şekilde. 3. oluruz bence Çekler dışarıda kalır İzlanda 2. olur.

Calhanoglu ilk 11 oynarsa kesin 2. oluruz.

3. bile olmamiza süphe ile bakiyorum. Izlanda disarida büyük ihtimal yener bizi diye düsünüyorum, adamlar gelisiyor bize ise geriliyoruz. Iki Hollanda macini da kaybederiz bence, Hollanda kötü ve gününde olmasa bile bizi yener.

Bakalim tüpcü ile Terim lider oluruz diyecekler mi bu grup icin :D

Acikcasi ben artik bir sey ögrendim milli takim adina. Ümit baglamak cok gereksiz. Sonunda nasil olsa hüsran ve hüzün oluyor. Of of o 2008deki, 2002 deki milli takimlari cok özlüyorum. Biktim buradaki alman arkadaslarimin "vaay türkiye yine katilmiyormu yeaaah XDD ;:D " geyiklerinden. Adamlar hakli, o kadar laf konusuyorlar ama icraat sifir. Galatasaray endeksliyim artik sadece.

Yunanistan kura çekimlerinin bug ini bulmus resmen, adamlar basit kuralar sayesinde turnuva kacirmiyorlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt