Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

1972460_712474812119408_515724370_n.jpg

Normalde bizim icin cok iyi bir grup ama bizden bi cacik olmaz orasi ayri tabi.

Demirören ile bir arpa boyu yol alırız artık

Pişmiş kelle gibi sırıtmış bir de kurada sanki çok başarılıymış gibi

3.olsak bile en iyi 3.olarak veya playofftan gideriz herhalde, diger 3.ler bizden kötü görünüyor

Benim bildigim bu forum Turk kardeslerimizin forumu idi.Yalniz yorumlara bakiyorum da ecnebi forum yorumlari var,Milli takim gitmesin etmesin katilmasin seklinde yorumlar geliyor.Bizleri kisiler etki etmemesi lazim. Ne tupcu ne de sinyor

yahu Türkiye Milli takimikinin grubu iyide,su bizim Azerbaycan grubuna bakarmisiniz Malta bile var.biz ne yapicaz? :)

ilk 2 direk gidiyor, 3.ler play off oynuyor galiba.

gitmeyeni dövüyorlar harbiden

Insallah elenirler. Demirören'in TFF Baskan'i oldugu süre hic bir Mac'ta destek olmam, bana karsi cikanlar Sike ve Tesvik'i göze alip ondan sonra konussun.

Fatih hoca günahıyla sevabıyla malesef demirörenin altında çalışması gafletiyle de olsa ben nefret besleyemiyorum. çok kızdım hocaya orası ayrı. fakat fatih hoca başarısız olsun gibi bir düşüncem olmaz. ama YD denen gerizekalı o FFF nin başında olduğu sürece ve dolayısı ile siyaset o FFF nin içinde varolduğu sürece milli takımı desteklemem bu kadar basit. milli takımı AY çalıştırsa desteklerim fakat bu YD başkan olduğu sürece asla. benim milli takımım değil şu anda. umarım sonuncu oluruz bu grupta.

terim: hedefimiz turnuvaya katılmak !

ulan zaten başka hedef mi var, bir de hedef koymuşsun, gerçi katılamazsa sürpriz olmaz !

Şu yunanlarda ne bal var ya :happy:

Geri
Üst Alt