Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

BhKPLGUIAAAVfQX.jpg

www.free-smiley-facesj7kp3.gif

Hollanda'yı geçmek imkansız. İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'ne içerde puan kaybetmezsek çok rahat çıkarız.

Vay efendim vatan haini de ıvır da zıvır da

Adam Türk otomatik olarak milli takımı desteklemek zorunda size göre...

Aman ne mantıklı düşünce ne mantıklı düşünce.

Bu yabancı sınırı olduğu sürece ben milli takıma düşmanım.Bu kimseyi ilgilendirmez.

Eski demode olmuş bir şey bu milli takım meselesi.Zamanında en iyi oyuncuları toplayıp kupa yapalım demişler.Şimdi liglerde daha milli takımlardan çok çok daha iyi takımlar var.En yüksek düzeyde futbol Şampiyonlar liginde oynanıyor.

Vesaire vesaire.Uzatmaya gerek yok.Yabancı sınırı kalkar benim düşmanlığım biter nötr olurum.

Terim'e 4-4-2 ile başarılar...

ne Milli davası abi.bunlarda Milli dava düşüncesi olsa bırak TFF başkanının YD olmasını AY bile olsa desteklenmesi gerekeceğini bilmeyecek kadar körleşmişler.

milli dava asker ocaginda olur. manken kucaginda degil. futbol milli dava olamaz. Eglenmek için güzel bir araçtir.

milli dava asker ocaginda olur. manken kucaginda degil. futbol milli dava olamaz. Eglenmek için güzel bir araçtir.

Şu kadar basit meseleyi milli dava haline getiren adamlara ne diyeceksin abi ?

Futbol bu ya futbol...

Vatan hainleri , şöyle böyle, gidin başka ülkeyi destekleyinler havada uçuşuyor şaka gibi :D :D.

Gerçi ben Belçika ve Almanya'yı çok beğeniyorum bu arkadaşlar kızıyor bari onları destekleyeyim...

Şu kadar basit meseleyi milli dava haline getiren adamlara ne diyeceksin abi ?

Futbol bu ya futbol...

Vatan hainleri , şöyle böyle, gidin başka ülkeyi destekleyinler havada uçuşuyor şaka gibi :D :D.

Gerçi ben Belçika ve Almanya'yı çok beğeniyorum bu arkadaşlar kızıyor bari onları destekleyeyim...

Hepimiz izliyoruz onlarin maçlarini. bir futbol lezzeti koyuyorlar ortaya. Bizimkilerin kötü oynadigini bile geçtim, ama Türk sporunu dünya ya rezil eden adamlarin başarisini bekleyecek degilim. Bize komplo kurup içinden oh çekenlere günü gelince bizde oh çekeriz.

Bu forum iyice antulamis!Onlarla dalga gecerken,biz onlari bile asmisiz!Fatih Hocayi bende cok tutmam,son doneminde cok elestirdim ve gitmesini istedim, ama bu takima yasattiklariyla bikere tarihe yazmis adam kendini istersen nefret et onu ordan alamazsin Galatasarayli isen Galatasray tarihine saygi duyacaksin yada baska takim tutacaksin.

Hadi Fatihini,Tupcusunu gectm orda Ay-Yildiz Turk Milli Takimi varsa olay bitmistir,kisiler orda 3.4. plandadir herzaman onlar gecer gider ama o Milli Takim ve Basarilari herzaman bakidir,kendi Milletine sevincleri fazla gormek nedir?..Hani cok asiri ,sovenist Milliyetci bi adamda degilim ama surdaki tavri dunyanin hicbir yerinde yok,Papau Yeni Gineliler bile kendi ulkelerine bu gozle bakmaz,su laflarin 10'da 1'ni kendi ulkelerine etmekten utanirlar, resmen kafa olarak bitmis bu ulke,Allah sonumuzu hayretsin...

Yıllar yılı Fenerliler "Terim'in milli takımını desteklemem" diye naralar atıyorken onlara kızıyorduk. Şimdi ne değişti? Kızdığımız ne varsa kendimizde de o örneklerden çoğaldı.

Adam diyor ki şartım var. Oldu, milli takım da hepimizden tek tek şartlarımızı öğrenip, onay almalı zaten.

Demirören, tff kurumları vs olan nefretinizi milli takımla karıştırmayın. Aynı yanılgıya kulüplerde de düşülüyor. Servet nefretiyle Galatasaray'dan soğuyan adam gördüm ben. Aynı kafa bence.

Yok abicim, öyle beleş değil.

Bu düşüncedeki adam varsa var, bu Galatasaray'ın taraftar profilidir. Bu foruma özel bir durum olarak değerlendirilemez.

Tabi ki degil,forum sadece bunun ortaya ciktigi yer.Hatta bu sadece Galatasaray ile alakali bi konuda degil,ulkecek genel insan profilimiz kotuye dogru gitmekte..

Bu ülke insanındaki kişileri kurumlardan üstün tutma huyu bir geçse keşke... Hala Fatih Terim'i Milli Takım olarak görenler var aramızda. Kimse kurumlardan üstün değildir şunu anlayamadınız bir türlü.

Bir de milli dava denince kızanlar var o da ayrı bir konu. Evet futbol bir spordur, bir eğlencedir ama uluslararası arenada bir er meydanıdır. Bir ülke insanının gurur sebebidir. Yani milli duyguların kabarması için illa ortada bir savaş olmasına gerek yok. Futbol bunu karşılıyor zaten.

Vay efendim vatan haini de ıvır da zıvır da

Adam Türk otomatik olarak milli takımı desteklemek zorunda size göre...

Aman ne mantıklı düşünce ne mantıklı düşünce.

Bu yabancı sınırı olduğu sürece ben milli takıma düşmanım.Bu kimseyi ilgilendirmez.

Eski demode olmuş bir şey bu milli takım meselesi.Zamanında en iyi oyuncuları toplayıp kupa yapalım demişler.Şimdi liglerde daha milli takımlardan çok çok daha iyi takımlar var.En yüksek düzeyde futbol Şampiyonlar liginde oynanıyor.

Vesaire vesaire.Uzatmaya gerek yok.Yabancı sınırı kalkar benim düşmanlığım biter nötr olurum.

Terim'e 4-4-2 ile başarılar...

kimse milli takımı tut demiyor. gider israili, yunanistanı tutarsın eyvallah.. kanın bunu gerektirir amenna ama burda milleti kışkırtıcı yazı yazamazsın..

hollandanın geldiği iyi olmus sneıjder oynarsa kesın iki maçı da alırız

kimse milli takımı tut demiyor. gider israili, yunanistanı tutarsın eyvallah.. kanın bunu gerektirir amenna ama burda milleti kışkırtıcı yazı yazamazsın..

Milleti kışkırtıcı yazı ? Yok artık Ali Sami diyeceğim.

Yazının neresi seni kışkırttı ?

Kimse milli takımı tut demiyormuş.Yukarıdaki yazıları oku tek tek bana getirtme buraya...

0 çekelim, her maç 8 yiyelim hatta avrupa kupalarından 50 sene men edilelim, yeter ki fatih terim rezil olsun. :(

Geri
Üst Alt