Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne Milli davası abi.bunlarda Milli dava düşüncesi olsa bırak TFF başkanının YD olmasını AY bile olsa desteklenmesi gerekeceğini bilmeyecek kadar körleşmişler.
milli dava asker ocaginda olur. manken kucaginda degil. futbol milli dava olamaz. Eglenmek için güzel bir araçtir.
En iyi 3. doğrudan gidiyor diğerleri play-off oynuyor.
Şu kadar basit meseleyi milli dava haline getiren adamlara ne diyeceksin abi ?
Futbol bu ya futbol...
Vatan hainleri , şöyle böyle, gidin başka ülkeyi destekleyinler havada uçuşuyor şaka gibi![]()
.
Gerçi ben Belçika ve Almanya'yı çok beğeniyorum bu arkadaşlar kızıyor bari onları destekleyeyim...
Bu forum iyice antulamis!
Yok abicim, öyle beleş değil.
Bu düşüncedeki adam varsa var, bu Galatasaray'ın taraftar profilidir. Bu foruma özel bir durum olarak değerlendirilemez.
Vay efendim vatan haini de ıvır da zıvır da
Adam Türk otomatik olarak milli takımı desteklemek zorunda size göre...
Aman ne mantıklı düşünce ne mantıklı düşünce.
Bu yabancı sınırı olduğu sürece ben milli takıma düşmanım.Bu kimseyi ilgilendirmez.
Eski demode olmuş bir şey bu milli takım meselesi.Zamanında en iyi oyuncuları toplayıp kupa yapalım demişler.Şimdi liglerde daha milli takımlardan çok çok daha iyi takımlar var.En yüksek düzeyde futbol Şampiyonlar liginde oynanıyor.
Vesaire vesaire.Uzatmaya gerek yok.Yabancı sınırı kalkar benim düşmanlığım biter nötr olurum.
Terim'e 4-4-2 ile başarılar...
Spor Ekranı @tvdesporekrani 10 dk.yahu Türkiye Milli takimikinin grubu iyide,su bizim Azerbaycan grubuna bakarmisiniz Malta bile var.biz ne yapicaz?![]()
kimse milli takımı tut demiyor. gider israili, yunanistanı tutarsın eyvallah.. kanın bunu gerektirir amenna ama burda milleti kışkırtıcı yazı yazamazsın..