Euro 2016 Grubumuz Belli Oldu

2016'daki Avrupa Şampiyonası çok güzel olacak.Katılan takım sayısını da 8 arttırdılar.Daha fazla takımın katılmasıyla daha iyi bir turnuva olacağını düşünüyorum.

cQUzGL6.png

Yeşiller direkt çıkar,turuncular ise play off oynar bence.C grubu,B grubu ve I grubu bayağı denk olmuş her şey olabilir o gruplarda.Bu sefer direkt gideceğimizi düşünüyorum.En iyi üçüncü ise son gruptan çıkar bence.Play-off'ta ne olacağını bilemem eşleşmelere bağlı ama Slovakya,İsrail(Keşke Galler 3.olsa da Bale de turnuvada olsa),Çek Cumhuriyeti,Avusturya birbirleriyle eşleşmezlerse turnuvada olurlar diye düşünüyorum.

Grup aşaması da 1994 Dünya Kupası gibi olacakmış sanırım.4'erli 6 grupta gruplarını ilk 2 sırada bitiren takımlar ve en iyi 4 üçüncü olmak üzere 16 takım gruptan çıkıyor.Sonrası bildiğimiz gibi devam ediyor.

Şimdi turnuvaya katılırsak Terim tavus kuşu gibi kasılacaktır ama olsun.Ben artık Sneijder var diye Hollanda'yı,Muslera var diye Uruguay'ı falan tutmak istemiyorum.Sürekli katılalım şu turnuvalara artık.:DD

8 takim daha katilacak, bu ortamda bu turnuvaya katilamayan esektir zaten.

$

Gitmeyeni dövüyolar zaten,grup da kolay.2. veya 3. olarak katılırız.

Ulan bu sefer bile katilamazsak kepenkleri kapatsinlar gercekten.

Iceland kötü bir takim degil, Ceklerde fena degil, ama bunlari gecmemiz lazim. Hollanda zaten 1. olur, bu sefer 2. olmazsakda milli takimizi kapatalim bence

Cek'ler ile ikincilik yarisinda oluruz..Kazakistan ile iceride oynacagimiz mac baglayici olur. Tahminim Hollanda karsisinda 2 mac'da 0 puan. Cek Cumhuriyeti iceride 0 puan disarida 3 puan. Digerleri'ni saymiyorum ama Kazakistan ile oynayacagimiz icerideki mac gidip gitmeyecegimizi belirler.

Çeklerden iki maçta 4 puan,Litvanya,İzlanda,Kazakistan'dan da 6 puan almak zorundayız.

1-Hollanda

2-İzlanda

3-Çek Cumhuriyeti

4-Türkiye

5-Letonya

6-Kazakistan

Selcuk 31-32

Burak 31-32

Arda28

Semih25

GG33

Caner28

Umut33

Egemen34

Mehmet topal 33

Onur28

Ayi33

Tahminen turnuvadaki yaslari boyle olucak yeni topcular adapte etmek lazim huzur evi gibi olacak milli takim yoksa

Bi play-off yapar normal hayata döneriz.

2002'de 6 yaşındaydım.Çok sarmıştı turnuva.2008 de muhteşemdi.Son dakikalarda maç alıyorduk hep.Gitmemiz lazım iyi heyecan oluyor.

2002'de 6 yaşındaydım.Çok sarmıştı turnuva.2008 de muhteşemdi.Son dakikalarda maç alıyorduk hep.Gitmemiz lazım iyi heyecan oluyor.

Sadece 96 yı kaçırmışsın onda da gol atamadan döndük yani şuanda 80 yaşında olan bi adam ile aynı turnuvaları izledin çok şanslısın ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt