Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

Uğurcan normalde bu kadar kötü kullanmiyordu topları diye hatırlıyorum. Bence bizim saha içi yerleşimimiz çok kötüydü. Kamera açısının çok yakın oluşundan anlayamıyorsunki dağılımı. Bu seviyeler Fransa ikinci ligi sol bekini, ayağı kötü savunmacilari kaldırmıyor bunu da tekrar görmüş olduk. Defans dörtlüsünde bir tane oyun kurucu yok. Her şeye rağmen Ozan 11 başlamalı ve ayrıca Caner Erkin olsa mıydı diye düşünmüyor değilim. Tekniği vasat bek oyuncuları hiç çekilmiyor. Zeki de Umut da düz oyuncu.

cok disiplinli oynadı italya. mac koptuktan sonra bile hic rastgele hucum yapmadılar. hep aynı kosuları aynı pasları yaptılar.

Ulan şenol takımı beraberliğe hazırlamış herkes uğurcana oynuyor bütün moralimi sıfırladılar orta sahalardan biri de dönüp temiz pas atamadı şaka gibi

Ya ben mactan evvel yenilecegimizi biliyordum, anormal de bi durum yok ama tek atak yok, ilk korner 70.dk!!!

Sahsiyetsiz bi futbol.

Boyle oynarsak isvicreyi de , galleri de yenemeyiz.

Bu mac Turk teknik adamlarin uluslararasi piyasada neden 3 kurus degerlerinin olmadiginin bir ispati oldu.

Hala takimin basina Turk antrenör getirme derdindeyiz!!

Sözün özü, sırf şu maçtan dolayı tabiri caizse Şenol Güneş'i kovarım. Abi nerede analiz falan, bu nasıl iş. Koskoca milli takım.. Sen 5 metre doğru düzgün top süremedin, 4-5 pas zor yaptın ve kımıldayamadın. Yazık.
Haftalardir kakara kikiri, dandik takimlarla mac yapma vs.
Hazirlana hazirlana buna mi hazirlanmislar acaba? 3 pas yapamadilar
Taktik 0
Kadro 0

Tarihin en genç en iyi kadrosunun bu bunamış adama denk gelmeside ne bileyim...
Yaw bu kadro'nun stoper ve kaleci hattı dışında neyi iyi?

Bir kere elle tutulur bir forvetin bile yok.
Ofsayt kralından medet umuyorsun.

10 numara olmasına rağmen hiç sorumluluk almadan hayalet gibi dolaşan duran toptan başka bir yeteneği olmayan hakan mi en iyisi?

Memeli Ozan ve tek yönlü okay mi en iyisi?

Yoksa önüne gelenden çalım yiyen umut meraş mi?

Yada tek numarası savunmaya yardım etmek olan 1.90Lik kanat Kenan mi?

Zımbacı korkmayip cesur bir takım cikarsaydi en fazla bu kadar yerdik.

Geri
Üst Alt