Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

O kadar bekledik maçlar başlasın diye, ne poz var ne futbol var. 3 yedik daha da yerdik.

Asıl sinirimizi bozacak şey de bu embesil ordusu gidip yabancı sınırını onayacak şimdi.

maçı şöyle değerlendirmek lazım

adamlar her anlamda bizden 2 gömlek sütün ve kazanmaları normal

ama bugün ekstra kötüydük

çünkü ortasahamız yok

çünkü ülkede resmen çöplüğe futbol deniyor

çünkü şenol güneş sahaya bakmak yerine yabancıya takmış

çünkü mal gibi spikerlerimiz var

O kadar saçmaladıki şenol

Aylardır italyaya çalıştığını söyledi topu verincede ezildik almaya çalışıncada

Yedeğe 10 tane oyuncu koymuş oyunu ve anlayışı değiştirecek tek isim keremdi adamı almamış

Bireysel bişey yapacak keremi kadroya almayıp bi ihtimal tavşan çıkarır denen halili oyuna alıp kerem kararının hatalı olduğunu ispatlıyosun

En kötü 3. bile çıkacakken takım tamamen dağılıyor ve bişey yapamıyosun -3 averaja düşüyosun sadece 1 maçla

Aynı gs gibi milli takımda atamadığı veya gol yediği her an maçı bırakıyo

Kalan 2 maçta min 4 puan yapamazsak işimiz zor,iyi oynayıp 1-0 kaybetseydik keşke hem kötü oyun hem mağlubiyet hemde 3 farklı yenilmek olabilicek en kötü senaryoydu

Yaw bu kadro'nun stoper ve kaleci hattı dışında neyi iyi?

Bir kere elle tutulur bir forvetin bile yok.
Ofsayt kralından medet umuyorsun.

10 numara olmasına rağmen hiç sorumluluk almadan hayalet gibi dolaşan duran toptan başka bir yeteneği olmayan hakan mi en iyisi?

Memeli Ozan ve tek yönlü okay mi en iyisi?

Yoksa önüne gelenden çalım yiyen umut meraş mi?

Yada tek numarası savunmaya yardım etmek olan 1.90Lik kanat Kenan mi?

Hepsi kötü hoca mı iyi yani? hakanı sola atan kenan malını oynatan hoca mı iyi? Kadro tercihi yanlış zaten benden ondan bahsediyorum.. burak ile hakan kendi takımlarında neden süper bir sezon geçirdiler peki? Tek yönlü dediğin okay premier ligde oynuyor yav.. adam tek başına 6 numaraya çek bakalım böyle mi oynuyor..

Maç 0 0 ken, kimse bizi favori göstermedi ama maçtan sonra gösterebilirler
Maç bitince, turnuvulara her zaman kötü başlarız zaten

Hepsi kötü hoca mı iyi yani? hakanı sola atan kenan malını oynatan hoca mı iyi? Kadro tercihi yanlış zaten benden ondan bahsediyorum.. burak ile hakan kendi takımlarında neden süper bir sezon geçirdiler peki? Tek yönlü dediğin okay premier ligde oynuyor yav.. adam tek başına 6 numaraya çek bakalım böyle mi oynuyor..
Hoca rezil oğlu rezil.
Ama herkesin dilinden düşürmediği bu kadro gelmiş geçmiş en iyi kadro lafına takılıyorum

2002
2008
Kadroları bu kadro'nun içinden geçerdi.

Geri
Üst Alt