Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

Tarihin en iyi kadrosu diyenler online mı? Değil arkadaşlar değil işte. Tamam konjenktör değişti artık Avrupa piyasası balkanlardan sonra bizim piyasaya girdi. Yerli oyunculara verilen paralar düştü,hepsi Avrupa ya gidiyor ama bu kalite ile eş anlamlı değil. Bugünki şartlar o zaman olsaydı, Bülent Korkmaz 100 milyon Euro ya Real Madrid e giderdi. Zeki Çelik Fransa şampiyonun sağ beki ise hakan unsal İtalya şampiyonun sol bekiydi. Allah aşkına Merih caglari izleyin , ne teknik var top ayaktayken ne de oyun görüşü .Yemişim Juventus da oynamasını , demek ki dünya futbolunda artık oralarda oynamak artık o kadar zor değil. Allah aşkına prime Caner Erkin nere umut meras nere prime Gökhan gönül nere Zeki Çelik nere, Arda turan primenın yanına yaklaşan adam varmı? Lan 2015-2016 Oğuzhan Özyakup kalitesi bile yok ne Ozan Tufan da ne okay yokuşlu da . Aynen okay premier lig de oynuyor usta geçin bunları vasat takım bu. Elemelerde şans ve savunma ile belirli bir başarı kazanılmış olabilir ama tarihin en iyi kadrosu felan değil bunlar beklentiyi yükseltmeyin..
Ligi 6. bitiren Galatasaray gibi. Isim olarak baktigin zaman bir kac oyuncu disinda kalite var ama hep birlikte oynayip basarili olabilecek bir oyuncu grubu yok. Takimin kadro yapisi yanlis. Benzer tipte, ayni defolara sahip adamlar birlikte oynuyor. Takimda kanat yok.

yine mi ft ya şu ft obsesyonu ile çıldıran kriptolara yem atmasanız da arada görmesek boş postlarını
hollanda maçından sonra ft başlığına akın edip ya gördünüzmü postlarını hatırlatıyor şimdi başka şey anlatıyolar kendileri de şaşırmış vaziyette

kripto babandır hayri

Şu kadro 75 dk kaleye gidemeyecek ama konu şenol yerine terime gelecek neyse yav kadro derken bu oynayan 11 den bahsetmiyorum bu 11 zaten sanmarinoyuda yenemezdi demek istediğimiz sistem kadro seçimi zaten..

En büyük yalan da bu takımın tarihin en iyi jenerasyonu olduğu..

Son dönemin en iyi jenerasyonu de anlarım da diğeri biraz saçma oluyor..

Hucüm acısından çok sınırlı orta saha olarak da gayet vasat bir takım.. Savunma anlamında iyi..

Çok abartılıyor bu takım..

O değil de kornerden ofsayt nasıl oldu ben onu anlamadım

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

izlanda ispanya maçları filan var ama
yok diyorsanız yoktur tabi
Ona bakarsan ligde de bir sürü maç var. Benim bahsettiğim bu tür önemli maçlar.

Aklı sahada olan, sahaya konsantre olmuş Fatih Terim'den bahsediyorum.

Bu ülkenin meclisinde bile hocanın aldığı maaş konuşuldu bu ülkede kendisinden daha fazla maaş olanlar olduğu halde.

Ona bakarsan ligde de bir sürü maç var. Benim bahsettiğim bu tür önemli maçlar.

Aklı sahada olan, sahaya konsantre olmuş Fatih Terim'den bahsediyorum.

Bu ülkenin meclisinde bile hocanın aldığı maaş konuşuldu bu ülkede kendisinden daha fazla maaş olanlar olduğu halde.
Abi birakin artik bu hoca yaristirma islerini yaw. Milli mac var fatih terimle mevzunun ne alakası var. Terim olsa ezilmezdik, Terim yok ustad. Hoca bizimlr 3 yıl daha anlasir sonra da rahat bi emeklilik yaşar. rte oldugu surece artik milli takim gormez. Restoran mevzusundan sonra Mt kariyeri noktalandi

sana mı dedik
malmısın
baba fln karıştırıon ha babam senden büyük ft düşmanı orası ayrı
belli şahıslara ve tavırlara kripto diyorum alınmana gerek yok alınmadan önce teyit et bari

o zaman özür dilerim

ne bileyim üstteki ilk mesaj benim olunca

sorry tekrardan geri alıyorum lafımı

Geri
Üst Alt