- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
Kaan ilk11 baslarsa 1 puan alırız en kotu
Yalnız adamların kanatları uçak.Bakalım nasıl olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan ilk11 baslarsa 1 puan alırız en kotu
Murhan tehlikeli adam.Dikkat etmenizi öneririm hocam.
tamamen orta saha ile alakalı
okay ozan kaçtı resmen
stoperleri değişsek yine aynı olurdu
3 lu çıkmak zorundayız o maça 3 lu oynayan takımlarla baş edebilmenin tek yolu 3 lu oynamakKaan ilk11 baslarsa 1 puan alırız en kotu
Bir tek 3.culuk macinda şahane oynadi h.şükür.senegal macinda cok kacirdi.O sezon sanırım hiç oynamamıştı.
Geçenlerde denk geldim 96ya kadarki sürece baktım özellikle gollerin %80ini Hakan atmış yav
O sezon sanırım hiç oynamamıştı.
Geçenlerde denk geldim 96ya kadarki sürece baktım özellikle gollerin %80ini Hakan atmış yav
galler 2016yi mumla ariyor bir cok yonden. suan bale ve ramsey'e tutunuyorlar...her ikiside eski gunlerinde degil,sakatlik,formsuzluk,mac eksikligi vsvs...Yalnız adamların kanatları uçak.Bakalım nasıl olacak.
daha da uzar diyosungaller 2016yi mumla ariyor bir cok yonden. suan bale ve ramsey'e tutunuyorlar...her ikiside eski gunlerinde degil,sakatlik,formsuzluk,mac eksikligi vsvs...
bunlar haricinde gozlemledigim kadariyla galler suan eldeki bir kac genc fiseklere guveniyor 3 mac ozelinde
bizim bu yarista rakibimiz isvicre olarak not etmistim turnuva baslamadan. 2.lik yarisi adina...
lakin ,
< >
italya macini izlememis olsaydim, bu mactan endise duymayacaktim. ki, dun buna yonelik yorum da yaptim.
- italya macindaki gibi
>garip 6li 7li gibi ceza sahamizda ve cizgisinde kumelenmezsek,
>stoperlerin ve kalecimizin rakibe giden paslarini yasamazsak , ki (geri donusu gol oldu,tehlikeler oldu),
>sol bekin ,rakip ataklarda,karambollerde,kenar bire birlerde yerini kaybetmedigi, rakibi karsilarken yere dusmeden ayakta kalmasi gerektigi,
>dmlerin/boxtobox larin orta alandaki bolgelerinde gercek asil gorevlerini yapmalari gerektigini,
>yardimci forvet(kenan veya x oyuncu) asil gorevinden ziyade bir sag bek gibi oynamasi sacmaligini tekrardan yasamazsak,
> hocanin ayni anda dm ,boxtobox lari oyundan cikarip, alakasiz bir oyuncu profili(irfan) la doldurmasini tekrar yasamazsak,
liste uzar gider. neyse.
basarilar dilemekten baska bir sey aklima gelmiyor galler macina yonelik.
italya tarafina yonelik bekledigim istatistikler. golleri atmayi birak yaklasik 10 maca yakindir gol bile yemiyorlar.
italya tarafina yonelik bekledigim istatistikler. golleri atmayi birak yaklasik 10 maca yakindir gol bile yemiyorlar.
mancini geldiginden beri her maclarini ayri bir gozle takip etmistim. turnuva da iki favorimden biri italya milli takimi olarak belirtmistim keza...
resimde beklemediigm nokta bizim rakamlar.
tam bir hayal kirikligi... kagit uzerinde olsun sahada takim olarak,bireysel olarak olsun......
Kendimi zor attım otele.
Hem yol hem de maç çok yorucuydu bugün gerçekten.
Finansal açıdan evet ama yoksa genel olarak hayır.Pişman mısın