Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

tamamen orta saha ile alakalı

okay ozan kaçtı resmen

stoperleri değişsek yine aynı olurdu

Orasi oyle, benim soyledigim defans oyuncularinin agir sacmalamasi. Yoksa forvetten defansa her yerde kotuyduk ancak bu defanstan cikarken yaptigimiz hatalari aciklamiyor. Kaleci dahil 2.bolgeye atilan her top hatali, ya rakibe ya da yanlis yere. Ben ssayamadim Merih'in, Caglar'in yaptigi pas hatalarini.

Yalnız adamların kanatları uçak.Bakalım nasıl olacak.
galler 2016yi mumla ariyor bir cok yonden. suan bale ve ramsey'e tutunuyorlar...her ikiside eski gunlerinde degil,sakatlik,formsuzluk,mac eksikligi vsvs...
bunlar haricinde gozlemledigim kadariyla galler suan eldeki bir kac genc fiseklere guveniyor 3 mac ozelinde

bizim bu yarista rakibimiz isvicre olarak not etmistim turnuva baslamadan. 2.lik yarisi adina...

lakin ,

< >
italya macini izlememis olsaydim, bu mactan endise duymayacaktim. ki, dun buna yonelik yorum da yaptim.
- italya macindaki gibi
>garip 6li 7li gibi ceza sahamizda ve cizgisinde kumelenmezsek,
>stoperlerin ve kalecimizin rakibe giden paslarini yasamazsak , ki (geri donusu gol oldu,tehlikeler oldu),
>sol bekin ,rakip ataklarda,karambollerde,kenar bire birlerde yerini kaybetmedigi, rakibi karsilarken yere dusmeden ayakta kalmasi gerektigi,
>dmlerin/boxtobox larin orta alandaki bolgelerinde gercek asil gorevlerini yapmalari gerektigini,
>yardimci forvet(kenan veya x oyuncu) asil gorevinden ziyade bir sag bek gibi oynamasi sacmaligini tekrardan yasamazsak,
> hocanin ayni anda dm ,boxtobox lari oyundan cikarip, alakasiz bir oyuncu profili(irfan) la doldurmasini tekrar yasamazsak,

liste uzar gider. neyse.

basarilar dilemekten baska bir sey aklima gelmiyor galler macina yonelik.

galler 2016yi mumla ariyor bir cok yonden. suan bale ve ramsey'e tutunuyorlar...her ikiside eski gunlerinde degil,sakatlik,formsuzluk,mac eksikligi vsvs...
bunlar haricinde gozlemledigim kadariyla galler suan eldeki bir kac genc fiseklere guveniyor 3 mac ozelinde

bizim bu yarista rakibimiz isvicre olarak not etmistim turnuva baslamadan. 2.lik yarisi adina...

lakin ,

< >
italya macini izlememis olsaydim, bu mactan endise duymayacaktim. ki, dun buna yonelik yorum da yaptim.
- italya macindaki gibi
>garip 6li 7li gibi ceza sahamizda ve cizgisinde kumelenmezsek,
>stoperlerin ve kalecimizin rakibe giden paslarini yasamazsak , ki (geri donusu gol oldu,tehlikeler oldu),
>sol bekin ,rakip ataklarda,karambollerde,kenar bire birlerde yerini kaybetmedigi, rakibi karsilarken yere dusmeden ayakta kalmasi gerektigi,
>dmlerin/boxtobox larin orta alandaki bolgelerinde gercek asil gorevlerini yapmalari gerektigini,
>yardimci forvet(kenan veya x oyuncu) asil gorevinden ziyade bir sag bek gibi oynamasi sacmaligini tekrardan yasamazsak,
> hocanin ayni anda dm ,boxtobox lari oyundan cikarip, alakasiz bir oyuncu profili(irfan) la doldurmasini tekrar yasamazsak,

liste uzar gider. neyse.

basarilar dilemekten baska bir sey aklima gelmiyor galler macina yonelik.
daha da uzar diyosun

italya tarafina yonelik bekledigim istatistikler. golleri atmayi birak yaklasik 10 maca yakindir gol bile yemiyorlar.
mancini geldiginden beri her maclarini ayri bir gozle takip etmistim. turnuva da iki favorimden biri italya milli takimi olarak belirtmistim keza...

resimde beklemediigm nokta bizim rakamlar.
tam bir hayal kirikligi... kagit uzerinde olsun sahada takim olarak,bireysel olarak olsun......

italya tarafina yonelik bekledigim istatistikler. golleri atmayi birak yaklasik 10 maca yakindir gol bile yemiyorlar.
mancini geldiginden beri her maclarini ayri bir gozle takip etmistim. turnuva da iki favorimden biri italya milli takimi olarak belirtmistim keza...

resimde beklemediigm nokta bizim rakamlar.
tam bir hayal kirikligi... kagit uzerinde olsun sahada takim olarak,bireysel olarak olsun......

ben iki tarafa da şaşırmadım çünkü fransa'dan da şu istatistiklerle puan almıştık

1623452541709.png

kendisine denk takımları topu vererek çözebilen, kendisinden kötü takımları çözemeyen, kendisinden iyi takımlara karşı da hasbelkader oynayan bir takımız. bu takım dünya üstündeki her takıma yenilebilir, elindeki kadroya rağmen. çünkü 2017'deki beşiktaş'ın 9.5 talisca ve 9 aboubakar gibi inanılmaz yeteneklerle oynadığı topu elde tek güçlü yeri savunmasıyken oynatmaya çalışan garip bir hocası var. son 2 maçta şenol'un başına tuğla düşmezse ya da biz elemelerdeki gibi inanılmaz kısmetli işleri yaşamazsak galibiyetsiz turnuvayı kapatırız. çünkü geriden top çıkaramayan 2 stoperinin önüne okay-ozan-yusuf'u atan, kontra oyunu oynamaya çalışıp 60 metrede çalhanoğluna sprint attırmaya çalışan bir takımı avrupa şampiyonası seviyesinde hiçbir rakip cezalandırmadan bırakmaz.

Uğurcanın ayağı yok oyun kuramıyor, stoperler oyun kuramıyor, orta saha 2lisi oyun kuramıyor, bu sorun kesinlikle çözülmeli, Uğurcan yerine Altay, Merih yerine Ozan (zor bir karar), orta sahada Kaan Ayhan, sağ kanatta Cengiz banko. Kesinlikle daha derli toplu bir takım olacağına inanıyorum, ha mert müdürü de beğeniyorum baya beklerden birinde degerlendirilebilir

SM-A505F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt