Emre Yildiz
Kırmızı Üye
- 22 Mayıs 2011
- 1.184
- 1.132
- 1.413
Orta sahada sayi olarak eksigiz Şenol 2 orta saha çıkarıp 2 orta saha aliyor oyuna degişen hiçbir şey yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kargalara imza atacak ya piyasa değeri artsınBu kenan niye tüm maclarda 11 basliyor yaw
Gecen sene de yazmistim bu adamda ne buluyorlar hala cozemedim
Bu kenan niye tüm maclarda 11 basliyor yaw
Gecen sene de yazmistim bu adamda ne buluyorlar hala cozemedim
Evet getirdi evet rezil etmek için gelmesek daha iyiymiş.Takımı buraya Şenol Güneş getirdi ne alakası var hocayla fazla fanatizm yapmaya gerek yok. Karşımızda İtalya var şu vatan millet sakarya edebiyatlarını bırakıp dev aynasından bakmayın.
Ne çok şey biliyorsunuz sanki 4-4-2 3-5-2 oynatmak kimsenin aklına gelmiyor.
Herhangi bir futbol turnuvasında hiçbir zaman favori takım olmayacağız orası ayrı.
Juveyi cl’den eledı ve tr kupasını kazandı, bu başarasızlık ise ftnın son iki senede yaptığı ney o zaman
Zaniolo olsa başkasının hakkını yerdi, o yetenepe rağmen nasıl bi vücut varsa kronik sakatlanmaya meyil varDaha şu İtalya'da sakatlığından dolayı Verratti maça yetişemedi. Pellegrini son anda kadrodan çıkarıldı. Müthiş wonderkid Zaniolo yok. Mancini yine de aynı oyunu aşağı yukarı oynatıyor.
Tr liginde iş yapar Kenan.Kenan'ı hiç bir zaman beğenmedim. Umarım bjk'ye gider. Aboubakar'dan sonra bunu izleyen bjkliler kafayı sıyırır.