Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

Orta sahada sayi olarak eksigiz Şenol 2 orta saha çıkarıp 2 orta saha aliyor oyuna degişen hiçbir şey yok.

Kenan'ı hiç bir zaman beğenmedim. Umarım bjk'ye gider. Aboubakar'dan sonra bunu izleyen bjkliler kafayı sıyırır.

Şenol hocam zımba gibi takım hazırlamış...takım korkaklar ordusu iki pas yapmaya g*leri yemiyor süper...............

Bu kenan niye tüm maclarda 11 basliyor yaw
Gecen sene de yazmistim bu adamda ne buluyorlar hala cozemedim

Bence geriye yardıma geliyor diye, veya taktik disipline ayak uyduruyor diye. O da böyle alıcı gözle bir özellik aramak istersen.. Gerçekten başka bir şey yok.

Takımı buraya Şenol Güneş getirdi ne alakası var hocayla fazla fanatizm yapmaya gerek yok. Karşımızda İtalya var şu vatan millet sakarya edebiyatlarını bırakıp dev aynasından bakmayın.
Ne çok şey biliyorsunuz sanki 4-4-2 3-5-2 oynatmak kimsenin aklına gelmiyor.

Herhangi bir futbol turnuvasında hiçbir zaman favori takım olmayacağız orası ayrı.
Evet getirdi evet rezil etmek için gelmesek daha iyiymiş.

Juveyi cl’den eledı ve tr kupasını kazandı, bu başarasızlık ise ftnın son iki senede yaptığı ney o zaman

boş yapma maykıl rahat şamp olabileceğimiz yerde deplasmanda tek maç kazanamayıp ersunu şamp yaptı, devrede 50 m harcayıp sene sonu ffpye girince direkt kaçtı
ftnin son 2 senede boğuştuğu zoruklarla uğraşacağını mı sanıyorsun mançininin
kolay sanıyonuz her şeyi
herif daha o zmnlar şimdiki sorunların 10da 1i yokken eline yüzüne bulaştırıp bana ne yaw başkası uğraşsın diyip gitmiş
biraz düşünüp post atılmalı

Bir ton defansif adam kadroda , Abdülkadir ve kerem yok. Yedeklere bakın hepsi defansif orta saha.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha şu İtalya'da sakatlığından dolayı Verratti maça yetişemedi. Pellegrini son anda kadrodan çıkarıldı. Müthiş wonderkid Zaniolo yok. Mancini yine de aynı oyunu aşağı yukarı oynatıyor.
Zaniolo olsa başkasının hakkını yerdi, o yetenepe rağmen nasıl bi vücut varsa kronik sakatlanmaya meyil var

Bu Kenan'a bir arkadaş burda senelik 1.5 milyon euro verirler diyordu, o parayı verenin beynini....

Alt liglerde bunun gibi 50 tane adam var.

Nasıl bir menejer nasıl bir torpil var lan bunda.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Genç kardeşlerimiz hatırlamaz lakin Şenol 3.olduğumuz dünya kupasında da takımı potansiyelinin altında ve görece korkak oynatmıştı. Sağlamcılık ayağına. Özellikle 2.Brezilya maçı çok korkak oynattı takımı. O yüzden şu futbol beni şaşırtmadı. Ne gerek var bu kadar yaslanmaya defansif oynatmaya. Dengeli oynatsa belki 0-0 olabilirdi skor şuan.

Son düzenleme:
İlk maçta herkes bizi izlerken çok kötü oynamamız baya üzücü

Geri
Üst Alt