Bence kritik nokta Joe Allen olacak, eğer gününde olup eski günlerdeki gibi her yeri kapatırsa orta sahayı alırlar, Ramsey için bitik demişler ilk maçta, ben izleyemedim.
En tehlikeli noktaları Jamesle Bale gibi iki tane lokomotif kanada sahip olmaları ama bu hattan da isviçre maçında pozisyon üretememişler, Moore odaklı olmuş ataklar daha çok.
Duran top ve uzaktan şut kalitemiz devam ederse rahat alırız zaten attığımız son 20 golün 15i bunlardan gelmiştir.
elbette tek tek isim isim bakildiginda galler de kaliteli isimler mevcut,bahsini ettigin isimler basta olmak uzere... ki, bu isimler son euro 2016 da yari final oynamis galler takiminin en onemli oyunculariydi....
turnuva oncesinde galler ozelinde bu yonlerine degindigimde, bir noktayi ozellikle vurgulamistim;
2016 yari finalindeki takim ve bireysel form,devamlilik olarak cok geride mevcut galler ,diye.
aksi takdirde o donemki gibi formda ,duzenli oynayan,o donemki gibi kompakt oyunu yetenekli ayaklariyla taclandiran galler bu kupa da onceki gibi ilerlemeleri icten bile degil diye dusunuyorum.
ramsey konusunda, ilk mac salt degil,genel sezon goruntusu inisli cikisli form ve sakatliklarla kulup takiminda hayal kirikliig oldu hemen hemen tum maclarini izledim bu sezon kulubunde.
j allen de keza stoke city de bir ara( agustos aralik arasi uzun sakatlik yasadi), iyi bir sezon gecirmedi.
bale son donemde az biraz diri gozuktu,o da euro icin olsa gerek,kendini zorladi.
bu 3 oyuncu ozelinde formsal ve ruhsal olarak euro 2016in cok cok gerisinde olduklarini dusunuyorudm bu turnuva baslamadan once.
ilk macta da bu gorusume benzer oyun oynadilar.
bizim macta takim oyunu oynayip kompakt kalmaya duran top vs ile maci koparmakta isteyebilirler...
kontralar ve yan toplari supurursek.
isvicre saglam bogustu galler le. bu inadi,konsantrasyonu,istegi gosterdiler ,dis gosterdiler fiziksel versuslarda,ki mac sert faullerde oldu hava topu kafa acilmalari vs keza...
biz isvicre kadar istek ve azmi gosteremezsek zaten,durum gallerin genel form vs durumuna kalmaz, tek vurusla mac elden gider.
aliriz temennisiyle....
basarilar milli takim.