- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Alternatifi olmayan tek isim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Dursun dönem açılmadan fenere gitse kadroya alınmıştı.enes ünal çöpünü davet etmesi bile mantıksız. Dorukhan ihtiyaç fazlasıİrfan veya Orkun oynamayacaksa neden ikisi de kadroya alındı onu da anlamıyorum, ikisinden biri oynasa pas kalitesi de artacak takımın ee oynamayacaksa ve oyun ezberi Okay - Ozan üzerinden devam edecekse neden ikisi birden alıntı hadi onları geçtim Dorukhanla Taylan neden alındı o zaman, bu ne boktan bir planlama.
Herhangi bir canlı daha iyi oynarAlternatifi olmayan tek isim
boş ithamlarda bulunmayalım cengiz iyidir geçen maç ikinci devre girdi hareketlilik kazandı kanatlarHerhangi bir canlı daha iyi oynar
Hocam alirmiyiz?
Menerimi anlattin sankiBu nasıl bi şampiyona kadrosu lan. Yedek sol bek yok, yedek sağbek stoperden bozma. Kerem hariç yedek kanat yok, bi tane yedek forvet var. milyon tane ortasaha ortası oyuncu var.
Sakatlanmıyorumut meraş nasıl milli takım 11 oyuncusu oluyor emre taşdemirde farkı ne
boş ithamlarda bulunmayalım cengiz iyidir geçen maç ikinci devre girdi hareketlilik kazandı kanatlar
İşte bunu demeye çalışıyorum admirimYedekler :
Mert - Maltay
Merih - Kabak - Mert
İrfan - Orkun - Taylan - Dorukhan - Yusuf
Kerem - Halil
Bir yerde bir tuhaflık var.
Bizim takım süpriz yumurta o yüzden İtalya maçına da ya top göstermezler ya da rahat yeneriz demiştim. Normal şartlarda Galler defansı iyi durmuyor, pozisyon buluruz dolayısıyla da bitiricilik kalitemize bağlı bence maç sonucu.
italya macina nazaran bu macta sanslar fazlaca bulacagimizi dusunuyorum < > ama duran top ama dripling ve araya kacislarla olusan varyasyonlarla.
onceki mesajlarda ustunde durdugum bu maca dair endiselerimin basinda; rakibi nasil etud etmis senol hoca ,asil soru isareti bu bence.
rakibin havadan yan toplari ve kontralari en tehlikeli yonleri. buna mesafe bakmaksizin iyi ve etkili sutlar ceken bale yi de eklerseniz, macta defansif acidan ne gibi reaksiyon verecegimize parmak basmistim.
aksiyon anlaminda basta da dedigim gibi, kaliteli bireysel on taraf hakan ve cengiz sayesinde bir sey olur kanisindayim.
dengeli oynamazsak, bir an geriye duseriz, donusu cok zor olur...yazik olur .