Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

orkun oynamiyor mu yine?

öne dogru güzel isler yapan bir abiye benziyordu

Merih'in oynatılmaması tartışılır.Çağlar milli takımın değişmez oyuncusudur. Gene de Merih yerine pas yapabilen Kaan belki baskı olursa rahatlatır.

Onun dışında Kenan Karaman'da Şenol neyi görüyor sürekli anlamıyorum. Vasat üstü vasat bir oyuncu sadece.

Karaman nerenin torpillisi?

Merkezde istasyon olup top dağıtacak tek adam yok yine. Savunmacı Okay ve dengesiz Ozan var. İrfan Can oynamalıydı bence.

şenolun zımbasını koysak kenan karaman dan daha yararlı olur.

Çağlar bence de 1 numara.

Ayağı kötü falan deniliyor alakası yok lakin en formda stoper Kaan.

Tabii bu sene en az oynayan adamın en formda stoper olması da fail bir durum.

Çağlar ligin sonlarına doğru futbol oynamaktan çok sıkılmış gibiydi Leicester'da da.

şenol bilmiyor ki 3lü oynatmayı

üzerine 40 dk filan düşünmüştür kariyeri boyunca

çıkarırsa şaşırırım
Gecen gun demirkol bu mevzu hakkinda konustu. denemek istiyorum 3luyu ama zamanim yok demis. Dk elemelerinde muhtemelen dener. Burada yapacagini sanmiyorum cok zorda kalmadigi surece.

Ozaman irfan eğribayati veya doğan Alemdar'ı niye almadin da Mert Gunoku aldin diye sorarım. Birde Serdar birdaki sefer milli takıma çağrılır
Mert iyi bir dönem geçirdi ve Türkiye'yi taşıdı. Euro 2020'ye gitmemize katkı sağladı. Ben şimdi Mert'i yok sayamam. Şu anda takımıyla bir sıkıntı yaşıyor. Milli Takım'a aldığınız oyuncuyu mümkünse uzun süre tutabilmeniz lazım.

"Mert'in düşüşünden ben mutsuzum, kendisiyle de konuştum. İnsan sürekli iyi gitmez ki. Çağırdığım için tabii ki eleştiriler yapılabilir ama değersiz göstermek, yok etmek üzerine olmaz. Yarın aynı şeyi Uğurcan'a, Altay'a da yaparlar. O zaman yarın kimseyi bulamazsın

Geri
Üst Alt