Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

psv maci simdiden beni bu mactan daha cok heyecanlandirmakta

Gallere galibiyet lzm. Sonraki maclari italya ile. Bu yuzden dikkatli olmak grk. Ilk mactaki panik durumu da olmayacak bu macta muhtemelen

Hocamizin sahada yürüme taktiksel antrenmani bakalım meyve verecek mi. Merakla bekliyoruz

3'lü savunma çift santrafor çıkarsak hem galler'i kitler, hem de hücumu çeşitlendiririz. gene klasik 4-2-3-1 çıkarsak orta sahadaki kazmaların ve ilerdeki pamuk prenseslerin en az 2'sinden kurtulmak lazım. yoksa o kanatlarla italya maçındna bile büyük rezillik çıkabilir..

3-5-2ye dönmeli artık. bi maçta belli bi süre denedi sonra vazgeçti. şenol da ne oynatacağını bilmiyor. italya maçında kafanıza göre oynayın diye sürmüştü takımı belli ki

3lu anlayışa donmeliyiz bencede çünkü 4 savunmacı önünde 2 ortasaha olunca okay ve memeli abaza gibi 2 tane hem ağır hem pas verme ozurlusu adam oynuyor haliyle cuvalliyoruz

Joe Allen en az 2 asist yapar

Fatih Terim'siz bir Galatasaray için, Yiğit Şardan'ı destekliyorum.

3lu kadro yapalim o vakit
Altay
Ozan Kaan Merih
Zeki Hakan Okay Mert
Cengiz
Halil Burak

sayet oynayabilseler bu maca ozel 4-4-2 asiri uygun bir dizilis olarak goruyorum. 2016 dan bugune gelinen galler oyun anlayisini etkisiz birakip gerekli pozisyonlara girebilecegimiz bir taktikle gecilmesi muhtemel bir mac...

<kanatlari dolu tutmali bu macta. tek salt solda umut sagda zeki ,yeterli olmayabilir bu gibi etkili kontra anlayisi agirlikli olan takimlara karsi....

442 nin farkli aciliminda bir yayilista izliyebiliriz kim bilir...

Geri
Üst Alt