- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
orkun oynamiyor mu yine?
öne dogru güzel isler yapan bir abiye benziyordu
öne dogru güzel isler yapan bir abiye benziyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şenolun arkadaş politikası yaptığını biliyorlardır belki zira Sinan Bakış ve Serdar Dursun da çağrılmadıReis bu herifler bizle turnuvaya gidebilecekken turkiyeyi degil de avusturayi seciyorlarsa arkalarindan aglamaya gerek yok.
Serdar 29 yasindaŞenolun arkadaş politikasının yaptığını biliyorlardı belki zira Sinan Bakış ve Serdar Dursun da çağrılmadı
Ozaman irfan eğribayati veya doğan Alemdar'ı niye almadin da Mert Gunoku aldin diye sorarım. Birde Serdar birdaki sefer milli takıma çağrılırSerdar 29 yasinda
Serdar yerine Halili cagirdim dedi ileriyi dusunerek
Gecen gun demirkol bu mevzu hakkinda konustu. denemek istiyorum 3luyu ama zamanim yok demis. Dk elemelerinde muhtemelen dener. Burada yapacagini sanmiyorum cok zorda kalmadigi surece.şenol bilmiyor ki 3lü oynatmayı
üzerine 40 dk filan düşünmüştür kariyeri boyunca
çıkarırsa şaşırırım
Mert iyi bir dönem geçirdi ve Türkiye'yi taşıdı. Euro 2020'ye gitmemize katkı sağladı. Ben şimdi Mert'i yok sayamam. Şu anda takımıyla bir sıkıntı yaşıyor. Milli Takım'a aldığınız oyuncuyu mümkünse uzun süre tutabilmeniz lazım.Ozaman irfan eğribayati veya doğan Alemdar'ı niye almadin da Mert Gunoku aldin diye sorarım. Birde Serdar birdaki sefer milli takıma çağrılır
Karamanin...Karaman nerenin torpillisi?
orda bile Şenol kadar tapılmıyodur.Karamanin...
Zeki boş değil de , Meras korkutuyor.James+bale vs Meras+ Zeki
kilit eslesmeler bu