Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

İrfan veya Orkun oynamayacaksa neden ikisi de kadroya alındı onu da anlamıyorum, ikisinden biri oynasa pas kalitesi de artacak takımın ee oynamayacaksa ve oyun ezberi Okay - Ozan üzerinden devam edecekse neden ikisi birden alıntı hadi onları geçtim Dorukhanla Taylan neden alındı o zaman, bu ne boktan bir planlama.
Serdar Dursun dönem açılmadan fenere gitse kadroya alınmıştı.enes ünal çöpünü davet etmesi bile mantıksız. Dorukhan ihtiyaç fazlası

Şenol Güneş'i izlerken pandemi dönemindeki Fatih Terim'i izliyor gibiyim.Aynı inat, aynı ben bilirim siz bilmezsiniz tavırları, forma adaleti yerine evlat kontenjanına göre forma dağıtması, mücadeleden uzak mıy mıy oynattırdığı futbol

Türk teknik adamlar özellikle 60 yaşlarından sonra kendilerini yenilemeyi, Dünya futbolunda ne olup bittiğini zerre umursamıyor. Bugün Mancini İtalya milli takımını adeta bir klüp takımı gibi çalıştırıp bir oyun anlayışını, disiplini oturtabiliyor. Rakipleri incelip üstlerine gidebiliyor. Fatih Terim 3.5 senedir Galatasaray'ın başında dişe dokunur bir fark göremiyoruz sahada. Şenol Güneş 2.5 senedir milli takımın başında sanki Dünyaları feth-etmiş gibi davranıyorlar medyada gerçeğe dönüp bakıyoruz küme düştükçe düşüyoruz başka bir numara göremedim

Şenol Güneş yabancı sınırıyla, liglerin başlama-bitiş tarihiyle veya milli takımın marşıyla uğraşana kadar sahada oynanan futbol ile uğraşsın. Aynı şeyi Fatih Terim için de istiyorum

Bizim takım süpriz yumurta o yüzden İtalya maçına da ya top göstermezler ya da rahat yeneriz demiştim. Normal şartlarda Galler defansı iyi durmuyor, pozisyon buluruz dolayısıyla da bitiricilik kalitemize bağlı bence maç sonucu.

Yapacağı değişiklikler bile aynı olur yine 80. dakikada filan Kenan/Halil değişikliği gelir, ikinci yarının başında Cengiz/Yusuf değişikliği bir de maçın/skorun gidişatına göre Okay/Ozan yerine İrfan Can filan oyuna girer

Şenor kekosunun kolay kolay keremi oynatmayacağını da düşünürsek, takımda yedek sap sol bek ve yedek sağ sol kanat oyuncusu yok maçı çevirmek için. Planlamana osturayım.

Bu konustukca sesi incelen mal kim

Yedekler :
Mert - Maltay

Merih - Kabak - Mert

İrfan - Orkun - Taylan - Dorukhan - Yusuf

Kerem - Halil

Bir yerde bir tuhaflık var.

Bizim takım süpriz yumurta o yüzden İtalya maçına da ya top göstermezler ya da rahat yeneriz demiştim. Normal şartlarda Galler defansı iyi durmuyor, pozisyon buluruz dolayısıyla da bitiricilik kalitemize bağlı bence maç sonucu.

italya macina nazaran bu macta sanslar fazlaca bulacagimizi dusunuyorum < > ama duran top ama dripling ve araya kacislarla olusan varyasyonlarla.

onceki mesajlarda ustunde durdugum bu maca dair endiselerimin basinda; rakibi nasil etud etmis senol hoca ,asil soru isareti bu bence.
rakibin havadan yan toplari ve kontralari en tehlikeli yonleri. buna mesafe bakmaksizin iyi ve etkili sutlar ceken bale yi de eklerseniz, macta defansif acidan ne gibi reaksiyon verecegimize parmak basmistim.

aksiyon anlaminda basta da dedigim gibi, kaliteli bireysel on taraf hakan ve cengiz sayesinde bir sey olur kanisindayim.

dengeli oynamazsak, bir an geriye duseriz, donusu cok zor olur...yazik olur .

Cengizin yüzü gülyomuş arkadaşlarıyla şakalaşıyomuş, şimdi onlar düşünsün. Tee Allahım ya hepsi mal bu trtnin

italya macina nazaran bu macta sanslar fazlaca bulacagimizi dusunuyorum < > ama duran top ama dripling ve araya kacislarla olusan varyasyonlarla.

onceki mesajlarda ustunde durdugum bu maca dair endiselerimin basinda; rakibi nasil etud etmis senol hoca ,asil soru isareti bu bence.
rakibin havadan yan toplari ve kontralari en tehlikeli yonleri. buna mesafe bakmaksizin iyi ve etkili sutlar ceken bale yi de eklerseniz, macta defansif acidan ne gibi reaksiyon verecegimize parmak basmistim.

aksiyon anlaminda basta da dedigim gibi, kaliteli bireysel on taraf hakan ve cengiz sayesinde bir sey olur kanisindayim.

dengeli oynamazsak, bir an geriye duseriz, donusu cok zor olur...yazik olur .

Bence kritik nokta Joe Allen olacak, eğer gününde olup eski günlerdeki gibi her yeri kapatırsa orta sahayı alırlar, Ramsey için bitik demişler ilk maçta, ben izleyemedim.

En tehlikeli noktaları Jamesle Bale gibi iki tane lokomotif kanada sahip olmaları ama bu hattan da isviçre maçında pozisyon üretememişler, Moore odaklı olmuş ataklar daha çok.

Duran top ve uzaktan şut kalitemiz devam ederse rahat alırız zaten attığımız son 20 golün 15i bunlardan gelmiştir.

Kaan veya Mert sol bek oynuyamiyor mu , veya bunlardan birini sağ beke cekip Zeki'yi sol beke cekmek mantıklı olmaz mi.

Geri
Üst Alt