Euro 2020 A Grubu M:2 | Türkiye 0-2 Galler | MS | 16 Haziran | TRT 1

herifler 1-0'a kadar kontra oyunu bile oynamadılar üstad direkt hücum ettiler resmen adamlara nasıl bi özgüven verdiysek :asd:
hem italya hem galler bizi iyi calismis, ben bu iki mactan bunu cok iyi anladim.
her iki ulkenin turnuva oncesi medyalarina ve kendi takim aciklamalarina baktigim vakit.

italyan oyuncu misla,bizim mac oncesinde resmi roportajda soyle bir sey demisti;

burak yilmaz'in 30 dakikalik performans vidyosunu takim olarak ayrica izledik. iyi hazirlandik vb....

mancini hocanin takimi cok ama cok iyi hazirladigini dusunuyorum bu turnuvaya,,, kanimca bu aksam da isvicre karsisinda fark yapacaklardir bu disiplin,birliktelik ve hazirlanisla...

Şu erman'ı bıraksalar hükümete de iyi giydirecek ama garibim ekmek parası uğruna kendini zor tutuyor. Halk tv de spor programı yapmıyor ki orda işe girse. Pazarda hıyar bile sattırmazlar dobermana.

Biraz onuru olan bir insanın o bok çukurunda işi olmaz. Eğer o pislikler için çalışıp mamasını oradan alıyorsa hiç konuşmasın. Orası birilerini yalama yeri. Ekmek parasıymış bilmemneymiş. Ulan senin iyi kötü bir ismin var. En kötü bir youtube kanalında yorumculuk yaparsın yine aç kalmazsın. Ama kendisi yalamayı tercih ediyor.

Ozan-merih-çağlar

hangi takımda olsa düşğnmeden 3-5-2 oynar ama bizim filızof bellemiş bi 4-2-3-1 ondan vazgeçemiyor.​

hem italya hem galler bizi iyi calismis, ben bu iki mactan bunu cok iyi anladim.
her iki ulkenin turnuva oncesi medyalarina ve kendi takim aciklamalarina baktigim vakit.

italyan oyuncu misla,bizim mac oncesinde resmi roportajda soyle bir sey demisti;

burak yilmaz'in 30 dakikalik performans vidyosunu takim olarak ayrica izledik. iyi hazirlandik vb....

mancini hocanin takimi cok ama cok iyi hazirladigini dusunuyorum bu turnuvaya,,, kanimca bu aksam da isvicre karsisinda fark yapacaklardir bu disiplin,birliktelik ve hazirlanisla...

italya'nın mancini ile şampiyon olmasını çok istiyorum yav fransa'yı falan yenip bakalım

Bakıyorum Kus Nihat bakiyorum Hamsi Senol. Desteklemem izlemeyeceğim bile diyorum ama mac saati gelince dayanamayip destek moduna giriyorum her seferinde. Ama yine husran.

Biraz onuru olan bir insanın o bok çukurunda işi olmaz. Eğer o pislikler için çalışıp mamasını oradan alıyorsa hiç konuşmasın. Orası birilerini yalama yeri. Ekmek parasıymış bilmemneymiş. Ulan senin iyi kötü bir ismin var. En kötü bir youtube kanalında yorumculuk yaparsın yine aç kalmazsın. Ama kendisi yalamayı tercih ediyor.
Alışmış rahata. Konfor alanından çıkmak istemiyor.

Geri
Üst Alt