Euro 2020 B Grubu M:1 | Danimarka 0-1 Finlandiya | MS | 12 Haziran | TRT Spor

Shop havası yarattı bende fotoğraf neden bilmiyorum bu işten anlayan arkadaşlar daha doğru yorum yapabilir herhalde

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O fotoğrafı farklı açılardan destekleyen fotoğraflar da mevcut. Sanmıyorum shop olduğunu.

Ritim bozuklugunda kalp masaji yapilir mi bilmiyorum ki bilen arkadaslar yazsinlar

Kalbi durdugu icin kalp masaji yapildi sonucta dakikalarca

Bu trt spikeerinde IQ sorunu var, özenle seçiyorlar gibi.
Adamın söylediği dokrtorun eriksene yetişmesi uzun sürdü 10 saniye sürdü diyor lan kaç 70 metreyi kaç saniyede kosacakti adamlar
Bunu gerçekten dediler mi yoğun bakımdaki hastaya bile 10 saniyede yetişip müdahele edebilmen için süper güçlerin olmalı

Bu trt spikeerinde IQ sorunu var, özenle seçiyorlar gibi.
Adamın söylediği dokrtorun eriksene yetişmesi uzun sürdü 10 saniye sürdü diyor lan kaç 70 metreyi kaç saniyede kosacakti adamlar

Aynısını düşündüm.

Kalp krizi geçiren bir insana ne kadar çabuk müdahale edilebilirse o kadar hızlı müdahale etti sağlık çalışanları. TRT Spikerleri gerçekten beni benden alıyor iki gündür.

yaw bu Tarik Ustunun ne isi var canli telefonda

19:45de haber verilecek dedi stad spikeri

Eriksende hastanedeymis dedi

ritim bozukluğunda kalp masajı yapılıyor mu bilginiz var mı ? Kalp masajı sadece durduğunda yapılıyor diye biliyorum
Ventriküler bazı ritm bozukluklarında yapılır.
Bu kadar ciddi duruma sokacak ritm bozukluğu da onlar zaten.
Tabi ritm bozukluğu olduğu bir tahmin sadece.

The player has been transferred to the hospital and has been stabilised.

(y)

Sneijder sonrasi formamızı giysin istedigim tek futbolcuydu, iyilessin de onemi yok

Geri
Üst Alt