- 26 Kasım 2012
- 179.210
- 241.289
- 5.688
Bilgi yoksa uydurup mu versin fox gibi
#
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi yoksa uydurup mu versin fox gibi
Bu nasıl bir vicdandır ya hiç mi utanmanız yok abi sizin ciddenBilgi yoksa uydurup mu versin fox gibi
Durumu stabil hala gelmiş dolaşımı düzelmiş gözüküyor. Allah şifa versin.Yaşıyor galiba.
![]()
O arada tam teşekküllü bi hastaneye de varmış olurlardı belki off ya ne bilyim ben çok üzüldümBende bunu yazmaya geldim ambulans olsa ne. Adamlar tüm ekipmanı oyuncunun yanına getirip mudahele ediyor zaten. Ambulans olsa ne olmasa ne.
Sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir ama ilk yardimdan netice alınmadan ambulansta birşey yapamaz önce ilk yardimda hayata döndürmeye uğraştılar bence
Hadi inşallah da nasıl anladınDurumu stabil hala gelmiş dolaşımı düzelmiş gözüküyor. Allah şifa versin.
Öyle tahmin etmistim ben deStadyumdan ambulans ile hastaneye kaldirilmis. Stad eski diye stadyumun icinde sahaya girebilecek bir ambulans yokmuş diye okudum. Boyle bir durumda en kisa zamanda mudahele edilmeli. Bu da sahada oldu. Ambulans çalışanlarida ayni muameleyi uygulayacakti. Ambulansta tek yapabilecekleri ilac destegiyle adrenalin ile kalbe destek saglamak ve ekg ile kalbi monitor etmek. Belki onuda saha icinde yapmislardir. Umarim atlatir.
Durumu stabil hala gelmiş dolaşımı düzelmiş gözüküyor. Allah şifa versin.
İbo, solunum şeyi gibi bir şey takılıydı. Ölse takılmaz o değil mi?Stadyumdan ambulans ile hastaneye kaldirilmis. Stad eski diye stadyumun icinde sahaya girebilecek bir ambulans yokmuş diye okudum. Boyle bir durumda en kisa zamanda mudahele edilmeli. Bu da sahada oldu. Ambulans çalışanlarida ayni muameleyi uygulayacakti. Ambulansta tek yapabilecekleri ilac destegiyle adrenalin ile kalbe destek saglamak ve ekg ile kalbi monitor etmek. Belki onuda saha icinde yapmislardir. Umarim atlatir.
doğru bir fotoğraf mı
doğru bir fotoğraf mı
doğru bir fotoğraf mı