Euro 2020 B Grubu M:1 | Danimarka 0-1 Finlandiya | MS | 12 Haziran | TRT Spor

Yaşıyor galiba.
E3soEkNXEAIQR1a
Durumu stabil hala gelmiş dolaşımı düzelmiş gözüküyor. Allah şifa versin.

Sağlıkçı arkadaşlar daha doğru bilgi verecektir ama ilk yardimdan netice alınmadan ambulansta birşey yapamaz önce ilk yardimda hayata döndürmeye uğraştılar bence

Stadyumdan ambulans ile hastaneye kaldirilmis. Stad eski diye stadyumun icinde sahaya girebilecek bir ambulans yokmuş diye okudum. Boyle bir durumda en kisa zamanda mudahele edilmeli. Bu da sahada oldu. Ambulans çalışanlarida ayni muameleyi uygulayacakti. Ambulansta tek yapabilecekleri ilac destegiyle adrenalin ile kalbe destek saglamak ve ekg ile kalbi monitor etmek. Belki onuda saha icinde yapmislardir. Umarim atlatir.

Stadyumdan ambulans ile hastaneye kaldirilmis. Stad eski diye stadyumun icinde sahaya girebilecek bir ambulans yokmuş diye okudum. Boyle bir durumda en kisa zamanda mudahele edilmeli. Bu da sahada oldu. Ambulans çalışanlarida ayni muameleyi uygulayacakti. Ambulansta tek yapabilecekleri ilac destegiyle adrenalin ile kalbe destek saglamak ve ekg ile kalbi monitor etmek. Belki onuda saha icinde yapmislardir. Umarim atlatir.
Öyle tahmin etmistim ben de

bi de söylediğine inanıyor cidden. 7/24 uydurma ve yalan izlemek isteyen için izlenecek tv kanalları belli bunu 5 yaşındaki çocuk bile biliyor artık. ne insanlar var yav

Kalp masajı çok uzun sürdü herkes korkuyor haliyle. İnşallah hem iyidir hem de kalıcı bir hasar yoktur. Allah sevdiklerine bağışlasın.

İbo, solunum şeyi gibi bir şey takılıydı. Ölse takılmaz o değil mi?

Sağlık konusuna kim siyaset karistirirsa karıştırdın sağcısı solcusu midem bulanıyor ama partizanlık milleti ne hale getirdi

Geri
Üst Alt