Tam kadro çıkamıyor olmamız kötü ama.

Yine de savunma hattı için önemli bir test olacak, yıllar sonra sol bek hariç çok kaliteli bir savunma hattı oluştu.
sangare sol bek olsa iyi olurdu
bizdeki çocuğu parlatabilirsek de iyi olur övülüyordu çok

Kantenin olmamasi bizim için hiç birseyi degistirmiyecek

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Beinde fransız yorumcular sürekli övdüler Zekiyi

Atal'la birlikte ligin en iyi sağ bek performansı gösterdiler dediler

sangare sol bek olsa iyi olurdu
bizdeki çocuğu parlatabilirsek de iyi olur övülüyordu çok

Ben bizdeki hiç bir oyuncuya güvenemiyorum. Mustafa Kapı ve Atalay gibi über yetenekli herifler var ama olmuyor, kullanamıyoruz.

Beinde fransız yorumcular sürekli övdüler Zekiyi

Atal'la birlikte ligin en iyi sağ bek performansı gösterdiler dediler

Zeki konusunda Pepe biraz aklımı çeliyor benim, Mbappe'den sonra ligin en iyi sağ açığıyla birlikte oynaması büyük avantajdı.

Yine de akıllı çocuk.

btw Merih bence Türk futbol tarihinin en iyi stoperi olacak.

Tam kadro çıkamıyor olmamız kötü ama.

Yine de savunma hattı için önemli bir test olacak, yıllar sonra sol bek hariç çok kaliteli bir savunma hattı oluştu.
istanbulsporlu duhan aksu sol bekte önemli yerlere gidebilir

lille izliyordu en son. potansiyel olarak baska yerli sol bek yok gibi.

yusuf acer patlama yapamadi. sürünüyor ptt 1.lig'de.

Ben bizdeki hiç bir oyuncuya güvenemiyorum. Mustafa Kapı ve Atalay gibi über yetenekli herifler var ama olmuyor, kullanamıyoruz.
fiziken bitik olduklari icin
suan atalay ve kapiyi arka arkaya koyup tek yumrugumla deviririm ikiside 175 boyunda toplasan 120 kilo yoklardir
yani anlamiyorum bu cocuklar niye fizik calismiyorlar ellerinin altinda son imkanlar var
gelisimini durdaracaksa kendi agirliginla calis kimse sana bench presse gir flnda demiyor

üzücü 1 durum gerçekten sözleşme uzatıp yurtdışına kiralayabilsek 4 5 tanesini

Işıtan Gün'ün kulübü var ve bence çok uygun kiralama konusu için, bilmiyorum kafa pek yok yönetimlerde.

Zamanında Beylerbeyi'ne 10 milyon dolar harcadık, cacık olmadı. Bu iş bu kadar zor değil yav.

5 yabanci oynayabiliyorken bu kadar yerli topcu yoktu. 3-5 oyuncu oldu mu fiyati hemen 8-12 milyon euroya firliyordu. simdi hemen hemen her mevkide nitelikli sporculara sahibiz. sol tarafimiz komple zayif ama kaleci sorunumuz yok, stoperlerimiz sahane, orta sahalarimiz fena degil. forvette gelecek vaat eden isimler var. cengiz ünderimiz var. trabzonlular var. var oglu var. yabanci sinirini savunan beyinsizdir. fatih hocanin dedigi gibi bu kural aslinda 14 yerliyi kadroda bulundurma zorunlulugudur. istemeyen yabanci almasin.

Işıtan Gün'ün kulübü var ve bence çok uygun kiralama konusu için, bilmiyorum kafa pek yok yönetimlerde.

Zamanında Beylerbeyi'ne 10 milyon dolar harcadık, cacık olmadı. Bu iş bu kadar zor değil yav.
günü birlik düşünüp yönetiyorlar gibi uzun vaadeli 1 plan yapan yok şimdiye kadar adaylar arasında da öyle 1 herif görünmüyor başkanlık ve yönetim profili açısından kısır 1 kulübüz galiba

bu arada istanbulda olmamiz altyapi icin buyuk handikap
cocuklarin cogu simarik etrrafinda guzel kizlar futbol fln umurlarinda degil
trabzonda gencler futbola daha cok maruz kaliyor

merih ve ozan gibiler akilli ve caliskan olduklari icin buralara geldi
merih kendine ozel hoca tutmustu ozanda hergun silivriden floryaya gidip geliyordu ekstra antreman yapiyordu

instagramdan takip ediyorum bizim cocuklari
kari kiz resmi likeliyorlar
aqua floryodan story atiyorlar

yersofrasii.jpg

590

48144

bu arada istanbulda olmamiz altyapi icin buyuk handikap
cocuklarin cogu simarik etrrafinda guzel kizlar futbol fln umurlarinda degil
trabzonda gencler futbola daha cok maruz kaliyor

merih ve ozan gibiler akilli ve caliskan olduklari icin buralara geldi
merih kendine ozel hoca tutmustu ozanda hergun silivriden floryaya gidip geliyordu

instagramdan takip ediyorum bizim cocuklari
kari kiz resmi likeliyorlar
aqua floryodan story atiyorlar

yersofrasii.jpg

590

Ekli dosyayı görüntüle 48144
bu ömer faruk beyazlar ne alemde acaba fenerin besiktasin baska topcusu yok mu yav yetenekli

bizimkilerin cogundan bir sey olacagi yok gibi. yunus akgün bile sözlesme uzatmadi daha. menajer oyuncagi olmus.

Geri
Üst Alt