Ömer ÇINAR
Kırmızı Üye
- 31 Ağustos 2015
- 1.666
- 555
- 773
Yalnız kadrodakilerin ilk yarı ki büyük inancı yaniltti beni. İnşallah 2. Yarı koruruz skoru
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu konuda alakası yok beşiktaşta imkanlar bitti birde nerede bir mal varsa toplattı. Lens, roco, mirin, aras, yarin bu gibi adamlara para verdirip üzerine seneye büyük sıçışlara gebe olacak burak denen kan emiciyi salça etti.kargalar senol gunese gonderdigi icin cok pisman olacaklar
TÜRKİYE 4-2 kazanır
Yabancı sınırı düşmeli diyen Şenolu övüyor millet işte. Fatih Terim hocamın yaptığı çok yanlış demek ki.o değilde milli takımda devrimi başlatan, mevcut sınırlamayı getiren Fatih hocayı malesef kimse anmayacak
Kardeşim ne öyle olsun bu forum cenabet. Ben mesela şimdi gittim canlı Fransaya bastım ikinci yarı dönmesin diye maç.Öyle olsun![]()
yerli scott parkerSu Mahmut sirf adindan ve tipinden kaybediyor maalesef cok temiz oynuyor su hali bir İngiliz topcusunda hasil olsa burada dillenir yani cok net.
2002 de hocamın eseriydi Şenol yedi kaymağını bu kadro da hocamın yapılanmasının eseri, kaymak yine Şenol a.
maç öncesi dalga geçtik ama harikuladeyiz şuan, başarıya aç bir kadro var. vallah özlemişizDinamizim
Takim ebati
Triple team
Alayi var takimda final harketlerde quality olmasa da
maç öncesi dalga geçtik ama harikuladeyiz şuan, başarıya aç bir kadro var. vallah özlemişizDinamizim
Takim ebati
Triple team
Alayi var takimda final harketlerde quality olmasa da