Yalnız kadrodakilerin ilk yarı ki büyük inancı yaniltti beni. İnşallah 2. Yarı koruruz skoru

Yabancı sınırı olsaydı bu yerliler 3 milyon alıp banko oynayacağını bildiği için yatıyor olacaktı.

Defans hattımız çok iyi yanlız.

Zayıf nokta dediğimiz HAK bile iyi oynuyor

kargalar senol gunese gonderdigi icin cok pisman olacaklar
Bence bu konuda alakası yok beşiktaşta imkanlar bitti birde nerede bir mal varsa toplattı. Lens, roco, mirin, aras, yarin bu gibi adamlara para verdirip üzerine seneye büyük sıçışlara gebe olacak burak denen kan emiciyi salça etti.

Milli takım zaten altın jenerasyonunu yaşıyor, bu kadar büyük takımların istediği oyuncuların olduğu bir havuzdan gidip mehmet topalı stoper oynatırsan rezil olursun tabiki.

Ha ilk fırsatta gidip emre, burak gibi adamlara sarıldığın sürece işler bir kötü gitmeye başladığı anda klasik saçmalamalarını yapacaktır, umarım yapmaz.
Başta zımba şenol olmak üzere türk futbolunun vampirleri yatsın kalksın terime dua etsinler.

2002'den beri gelen en iyi kadro. Takımı taşıyan adamların hepsinin yurtdışında oynaması tesadüf değil. Hala bazı şerefsiz it oğlu itler yabancı sınırlaması için kendisi yırtsın, bu çocuklar dünya 1.sine kök söktürdüler ilk yarı.

Bu kenana nasil milli forma verilir anlamiyorum. Yasin öztekin bile daha verimli olurdu orda

Fekir yedekte var mı?

Maçı tersine döndürür ileride yönlendirici oyuncuya ihtiyaçları var.

Yabanci siniri olsa

Merih Fenerde
Ozan Bizde
Zeki kim bilir 2 ligde
Yakinda yusuf ve abdul de gidecek
buyuk ihtimal dorukhanda gidecek
Ben irfanin bile yurt disina gidecegini dusunuyorum Fransa milli takiminda fransada oynayannkac topcu var olay oyuncularin uc buyuklerde oynamasi degil
olay oyuncularin avrupada oynamasi bunu birisi nihata anlatsin

Geri
Üst Alt