Hepniz futbol profesorusunuz sanki bunada ben ayar oluyorum usenmeden mesaji bulup bak bunu demis ama olmamis zaten her macin skorunu bilsek oturur evde iddia oynar zengin oluruz biz TURKUZ yendigimize inanilmaz sevindim iyikide yanildim bu iki takim elli mac yapsa 48 inde fransa favoridir bugun vurdum duymaz umursamaz oynadilar eleme usulu bir turnuvada boyle oynamazlar

bizde gelisme var iyi yoldayiz ama havayada girmeye gerek yok sizlere gelince cetele tutmayi birakin futbol bu yuzden guzel herzaman favori kazanmiyor

Keyifler Nasıl Pogbacim, Mpabbecimm

Koyduk Mu ?!

2ecbb55671c5d2279f7c7d02d1b56296.jpg
Pogba mı Mahmut mu

Yeter artik be. Bu 10. Yil marşı ve mehter olayına kim girip ileri geri konustuysa hepsini raporladim. Burada böyle bir mevzu yuzunden forum zevkimizi kirmanizi istemiyorum. Butun marslar bizim. 10. Yil marsida bizim, mehter de bizim. Hepsi bizim. Bir milli suur yakalayin artik. Biktim bu bos muhabbetlerden. Sokayim siyasete ve turev sohbetlerine. Buraya agiz tadiyla sevincimi paylaşmaya girdim

Dünya şampiyonunu yenmişiz milletin konuştuğu konu maç sonu çalan marş yav ülkede kafa yapısı cidden sorunlu parti ayrımı yapmaksızın. Çok güzel alan daralttık herkes çok iyi oynadı defans hattımız özellikle stoper bölgesinde böyle bir zenginlik daha önce hatırlamıyorum. oyuncu değişiklikleri belki biraz erken olabilirdi 75ten civari ileriye hızlı oyuncu olarak Güven veya Ömür alınabilirdi

Fransız GFFN: "Mbappe, kulüp ve Fransa milli takımıyla en kötü performansını Türkiye'ye karşı sergiliyor"

D8kJbH2X4AE4UgR.jpg

kenan karaman baska macta cok kufur yer belki ama bu macta hocanin ona verdigi gorevi cok iyi yerine getirdi
hasan ali bu kadar konusuluyorsa kenana da hakkini teslim etmek lazim hep kademesindeydi

Şu Başkent e adam gibi stad yapın sonra Ankara havası çalınır herkes mutlu olur.

Sen öyle san.Bu kutuplaşma ortamı olmasa mümkün değil bu kadar süre kalamazdı bu adamlar.Hele ki bu kriz ortamında.Adamların tek olayı bu şu anda.Bu kafa da buna hizmet etmekten başka hiçbir ile yaramıyor.Bu forum özelinde bir mesajla sınırlı bir şey olmadığı da açık.Abartı'ya getirmeyelim olayı o yüzden.

Olm hakikaten sana sataşılmadan durulmaz değişik bir herifsin.

Geri
Üst Alt