Juventus taraftarlarının Merih Demiral yorumları;

Mbappe'yi paketledi Ne oyun oynadı ama Yeni sınıf bir defans oyuncusu Etkileyiciydi.

D8kRmsoXkAEcoFm.jpg

D8kRnyEXoAYiwGg.jpg

Şu yazdığıma değişiklik diyorsan k. bakma da sende var bir değişiklik.Katılmasan bile katılmıyorum der geçersin yani,ne varmış o yazdığımda değişik olan?

Aman şunu yapmayın iktidara yarar,aman bunu da yapmayın bu da iktidara yarar diyen tiplerdensin maalesef.

Demek ki isteyince oluyormuş. Milli takımın kötü olmasının nedeni yabancı sınırı değil iyi yönetilememesi imiş! Son dünya şampiyonunu gol yemeden 2-0 yenebiliyor isen demek ki milli takıma oyuncu yetişiyormuş hatta yurt dışında yetişmesi daha iyi oluyormuş. Yabancı sınırı gelirse Galatasaray'ın önünü kesmek için geleceği de bu şekilde tescillenmiş oldu.

Fransaya Cumshot yaptik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Ya siz şakamızınız? Kendi tarihine bu kadar düşman olan bir ülke dünya üzerinde varmıdır? Patlasanizda çatmasanıza bu ülke osmanlının varisidir osmanlıda bizim cumhuriyette
Bence tarihe düşmanlık değil bu yaşananlar. Osmanlı ile kimsenin bir problemi olacağını sanmıyorum, sorun bana göre de son 5-10 yıldır gereksiz patlama yapan osmanlıcılık.
Ne yalan söyeyeyim bu işin fitilini ateşleyen osmanlıcı takılıp son 100 yılı yok saymaya çalışan insan diye takılan zümrede

Ya bide maçtan sonra oyuncuların final kazanmış gibi sevinmemeleri gerekirdi bu kuşağın biraz mağrur olması lazım çünkü artık biz iyi takımız.

Fatih Terim olsa kazanırdık kaybederdik demek zor ama oyun kalitesi daha düşük olurdu bence.

Geri
Üst Alt