Okuduğunu da anlamamışsın. Sana saçma bir görüş belirttin diyen olmadı. Karşıt görüş sunacaksın diye çok kastın dedim.

'Karşıt' kelimesini o cümlede kullanmayı unutmuş olmam okuduğumu anlamadığımı mı gösteriyor.Ne fark eder yani neyi kastettiğim açıkça ortada zaten.Karşıt görüş sunacağım diye kasıyorsun diyip laf atmak için çırpınmak... :asd:

Tebrikler milli takım.Maçla ilgili iki tespitim var.İlki Başakşehir omurgası ve oyun anlayışı ile oynadık (Mert,Mahmut,İrfan, Cengiz (eski Başakşehir'li)).İkinc olarak da Yabancı bir scaut olsam dikkatimi çekecek oyuncular şunlar olurdu: Mert; yaşının 30 olduğunu duyunca şaşırırdim.Topu ayağıyla istediği yere atan, sakin, bütün yan topları toplayan bir kaleci.Tüm dünyada aranan kaleci tipi.Yasi genç olsa 30-40 m euro değer biçilirdi.Bu zamana kadar onu oynatmayan tüm takımları ve teknik adamları elestirirdim.Kaan Ayhan:Sert, agresif,ayağı düzgün ve panik yapmayan bir oyuncu görüntüsü çizdi.Güven verdi, gerçek mevkisinin stoper olduğunu kanıtladı (Luce sağ bek oynatıyordu). Mahmut Tekdemir: Bütün oyunu organize etti,eliyle-agziyla bütün oyuncuları yönlendirdi.Topla çıkışlarda iyiydi, merkezi iyi kapattı.Tam aranan ön libero performansı gösterdi.Yasi genç olsa Avrupa'ya transfer yapardı.Onunda Mert gibi milli takımda oynaması ve gelisimi geç oldu.Tabi teknik adamların Mehmet Topal ısrarın da ne kadar yersiz olduğunu görüyoruz.Dorukhan Toköz:Ön alan baskısı ve top çalma işini çok iyi yaptı.Fransizlarin oyununu bozan ana etkendi.Top ayağında iken pas hataları yaptı ama yaşını düşünürsek gelişimi devam edebilir ve yatırım yapılabilir.Burak Yılmaz:Varan ve Umtiti gibi iki süper stoper arasında çok etkili oldu.Takim oyununa büyük katkısı vardi.Takimin baskı yemesini engelledi.Son vuruşları ve sürekli kendini yere atması ise eksi yonleriydi... Tekrar tebrikler milli takım ve Şenol hoca.Bu sonucu Avrupa şampiyonası bileti almanın yanında yabancı sınırı tartışmasının gereksiz olduğu gerçeğinin yeniden vurgulaması açısından da değerli buluyorum.

twitterda dünya gündemine nasıl giricem ingilizler almanlar ne diyor bu maç için

Mbappe, Türkiye karşısında 22 top kaybı yaptı. Bu Fransız yıldızın milli takımda şimdiye kadar çıktığı maçlardaki en kötü istatistiği.

D8kYpvqXsAATVvl.jpg

Milli takım ile ilgili hiçbir şey hissetmiyorum nedense hiçbir mutlulukta hissetmedim lakin çok iyi bir galibiyet. Gerek federasyon gerek takımın başındaki isim gerekte ülke futbolundaki şeylerden ötürü o 2008 hissinin zerresi yok.
Maçı izlememişsin bence. Ben bir Türk olarak resmen maçın sonunda duygulandım. nasıl bir şey hissetmezsin

Terim olsa maç farka giderdi rahat

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Zaten yenilecegiz. 7-8 tane yiyelim Senolun yüzü kizarsin

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
3 ihtimalli maç
0-2, 0-3, 0-4
Temizinden 3 gol yeriz bence.

sent via GSC
Handikap yer otururuz.
Adamlar inşallah fazla abartmazlar.
bakayım, içimizden geçecekler
Öpüp dönerler.
  • Fena yapacaklar...
mehter eşliğinde 5 yeriz konyada
3-1 yeniliriz gibi.
Kaç tane atınca bırakacaklar acaba?​
Günaydın.​
Marizlenmeye hazır mıyız?
Hayal kurmayalim 3den assaga yersek fitim bir gol atarsak helal olsun diyecegim
Mahmut dorukhan irfancan orta sahasını yerler mlsf

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu maci düsündükce bu filmin bu sahnesi aklima geliyor nedense...

Ekli dosyayı görüntüle 48142
Toplu bayram namazı, toplu mevlana müze ziyareti vs derken muhafazakarlık şovunu yaptı takımımız şimdi Fransa dan küsküyü yeme vakti. Esas showu sahada Fransızlar yapar

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
French kiss'in helal haliyle karsilasacagimiz bir durum gibim birsey
Bir cisim yaklaşıyor
Kadroya bak rezalet. İrfan canla mahmutu yerden yere vururlar.
Senin cikaracagin kadroya. Bu ne beee
Tam eski milli takımi destekleyen seyirci sinerjisi gelecek diyordum. Kadroya bak. 5-0 biter
Orta sahayı net olarak ezerler.Merih-Kaan-Mert gününde olmazsa 3-4 fark yeriz gününde olurlarsa 1-2 farkla yeniliriz aklınızı kullanın ms 2 alın.
Ekli dosyayı görüntüle 48181
Istediginiz kadroyu yazin, zaten fark etmeyecek, yenilicez.

O yuzden bu mactaki amaç zevk almak. Zevk alicaz, yapacak bisey yok, tecavuz kacinilmaz.
zurna dürüm yaparlar bizi diyenler ?
Yakışmıyor. Yetti artık !!!

Sus gönlüm! Bütün bu susmalarına karşılık her şeyin hayırlısının olacağına inanarak sus

Mevlana
.
4e54bb44656cea31c1be5f176e2b6e7d.jpg

seytanin avukatligini yapip birsey sormadan edemeyecegim.

Ikinci golden once Burak defanstaki birinin ayagina takilip adami indiriyor sanki. O pozisyon faul degilmiydi? Faul calsa ve gol olmasa belki 1-0 dan dogan heyecan bizlere ters etki yaratabilirdi ikinci yari

Geri
Üst Alt