Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 85.615
- 66.410
- 4.933
Fake hesap
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam onu durdurma derdinde ama ayakta kalamıyor.seytanin avukatligini yapip birsey sormadan edemeyecegim.
Ikinci golden once Burak defanstaki birinin ayagina takilip adami indiriyor sanki. O pozisyon faul degilmiydi? Faul calsa ve gol olmasa belki 1-0 dan dogan heyecan bizlere ters etki yaratabilirdi ikinci yari
nihat özdemir'in koç ile arası bozuk.
Boldladığım kısıma katılmıyorum, din adı altında insanlara pompalanan çok feci bir düşmanca zihniyet var her geçen gün katlanarak büyüyor. Türk halkının büyük çoğunluğu hala cahil bu cahiliyet manipüle edilmeyi doğuruyor.Kimsenin cumhuriyet ile bir sorunu yok cumhuriyet bir yönetim şekli herkes memnun ama ban sorarsan biz yenilmiş bir devletiz şartlar o dönemde ülkemizi küçülmesine sebeb oldu ama osmanlı türkiyedir turkiyede mirascisidir kosovada öyle bosnada öyle pakistanda öyle git sor onları turkiyeyi ne olarak goruyorlar..cumhuriyeti sevmem demek osmanlıya sövmek diye berbat bir manipülasyona maruz kaldı.
Ve maalesef basarili oldular
Herneyse bu siyaset değil..gençler şunu anlamalı Türkiye sadece türkiye den ibaret değildir..zaten batılılara turkiyeyi sadece türk olarak görmezler direk müslüman alemin lideri es anlamlısı olarak görürler..
Beni alıntılayan yok inanamıyorum
Yaptigim yoruma niye layk atmadin
En fazla 2-3 kaçırmışımdır, biraz daha defansıf konuşanları.
Lig de HAK'i geçemez.Mbappeyi kiralasak
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Cüneyt olsa faul + sarı kart çıkardıAdam onu durdurma derdinde ama ayakta kalamıyor.
Hakem bu tarz pozisyonları hep devam ettirdi maç içerisinde zaten