seytanin avukatligini yapip birsey sormadan edemeyecegim.

Ikinci golden once Burak defanstaki birinin ayagina takilip adami indiriyor sanki. O pozisyon faul degilmiydi? Faul calsa ve gol olmasa belki 1-0 dan dogan heyecan bizlere ters etki yaratabilirdi ikinci yari
Adam onu durdurma derdinde ama ayakta kalamıyor.

Hakem bu tarz pozisyonları hep devam ettirdi maç içerisinde zaten

konu içinde yazmıştım devrimi yapan terim, yerli serbestliğini getiren terim ama malesef kaymağı bunlar yiyecek. prim çetesini terim dağıtmasaydı acaba bugün bu gençlerden kaçı kadroda olacaktı. bakan, nihat çıkmış onlar bile bir bok yapmışlar gibi rant peşinde

Kimsenin cumhuriyet ile bir sorunu yok cumhuriyet bir yönetim şekli herkes memnun ama ban sorarsan biz yenilmiş bir devletiz şartlar o dönemde ülkemizi küçülmesine sebeb oldu ama osmanlı türkiyedir turkiyede mirascisidir kosovada öyle bosnada öyle pakistanda öyle git sor onları turkiyeyi ne olarak goruyorlar..cumhuriyeti sevmem demek osmanlıya sövmek diye berbat bir manipülasyona maruz kaldı.
Ve maalesef basarili oldular
Herneyse bu siyaset değil..gençler şunu anlamalı Türkiye sadece türkiye den ibaret değildir..zaten batılılara turkiyeyi sadece türk olarak görmezler direk müslüman alemin lideri es anlamlısı olarak görürler..
Boldladığım kısıma katılmıyorum, din adı altında insanlara pompalanan çok feci bir düşmanca zihniyet var her geçen gün katlanarak büyüyor. Türk halkının büyük çoğunluğu hala cahil bu cahiliyet manipüle edilmeyi doğuruyor.

Eğitim yerlerde ve zehirlenmeye, kutuplaştırmaya müsait bir nesil oluşturuluyor.
Bizim çözümümüz doğru ve tarafsız eğitimden geçiyor. Basit futbolda sevineceğimize ülke birbirine girdi sadece burada değil bu yaşananlar şu an her yerde var.
Sonumuz hayrola.

Daha bu takima Okay, Cenk, Hakan, Caglar, Ozan, Abdulkadir, Yusuf, Akbaba vs. gelecek

Zaten yabanci siniri sayesinde cok iyi gencler cikiyor artik altyapilardan o jenerasyondan da birkac topcu gelir

Sampiyonalarda dark horse diyebilecegimiz hale geldik. Yalniz net bir santrafor sikintisi bizi bekliyor Kutucu ins kapatir o acigi

Mbappeyi kiralasak

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

.
4e54bb44656cea31c1be5f176e2b6e7d.jpg
Vatan hainleri tam liste mi hocam

HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gerizekalı muhabirin biri Şenol hocaya Euro 2020de olacağımıza inanıyor musunuz diye sordu.Nasıl bir cevap bekliyor acaba

Yabancı sınırı getirilsin diyenler için güzel bir maç oldu. Yabancı sınırı kaldırılınca Türk futbolcusu da yarışmacı hale geldi. Nasıl olsa oynarım, sınır var rahatlığını bir kenara koymak zorunda kaldı. Tekrar sınır konulursa, Türk futbolcusu eski rahatlığına kavuşacaktır. Böyle bir saçmalık getirilmemeli! Maça gelirsek. Harika oynadık. Kaan, Merih ve Kenan'a ayrı bir parantez açmak lazım. Mükemmel oynadılar.

Geri
Üst Alt