Milli takım ile ilgili hiçbir şey hissetmiyorum nedense hiçbir mutlulukta hissetmedim lakin çok iyi bir galibiyet. Gerek federasyon gerek takımın başındaki isim gerekte ülke futbolundaki şeylerden ötürü o 2008 hissinin zerresi yok.

Dechamps: Burak Yilmaz çok iyi oynadi

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Hepsine helal olsun. Inanilmaz bir macti. Hic beklemiyordum.

Kaan ayhan olaganustuydu.

Burak onca kacirmasina ragmen takima cok yardimci oldu.

Cok iyi bir nesil yakaladik.

Unutmadan yabancı sınırı olmadığı için cengiz, merih, cenk, enes, ozan gibi gençlerimizi avrupaya pazarlayıp kalitelerini ortaya çıkardık.Kel Nihata birilerinin kafasına vura vura anlatması gerekir bunları.

ahjahaja
D8kUzuhXkAUUQ48

Şenol bjk yi korkak oynattı koyduk gönderdik ama milli maçta bu taktik tutuyor anlayalım artık ..

Bence tarihe düşmanlık değil bu yaşananlar. Osmanlı ile kimsenin bir problemi olacağını sanmıyorum, sorun bana göre de son 5-10 yıldır gereksiz patlama yapan osmanlıcılık.
Ne yalan söyeyeyim bu işin fitilini ateşleyen osmanlıcı takılıp son 100 yılı yok saymaya çalışan insan diye takılan zümrede
Kimsenin cumhuriyet ile bir sorunu yok cumhuriyet bir yönetim şekli herkes memnun ama ban sorarsan biz yenilmiş bir devletiz şartlar o dönemde ülkemizi küçülmesine sebeb oldu ama osmanlı türkiyedir turkiyede mirascisidir kosovada öyle bosnada öyle pakistanda öyle git sor onları turkiyeyi ne olarak goruyorlar..cumhuriyeti sevmem demek osmanlıya sövmek diye berbat bir manipülasyona maruz kaldı.
Ve maalesef basarili oldular
Herneyse bu siyaset değil..gençler şunu anlamalı Türkiye sadece türkiye den ibaret değildir..zaten batılılara turkiyeyi sadece türk olarak görmezler direk müslüman alemin lideri es anlamlısı olarak görürler..

Bilmemkaç zaman sonra ilk kez adam gibi bir maç kazanmış Milli Takım konuda konuşulanlara bak.Saçma sapan görüş kasmaya çalışan ben miyim sen misin bu durumda?
Okuduğunu da anlamamışsın. Sana saçma bir görüş belirttin diyen olmadı. Karşıt görüş sunacaksın diye çok kastın dedim.

Maçta aksayan hiçkimse yoktu neredeyse.Belki Burak çok kaçırdı,Kenan zaman zaman aksadı onun dışında kusursuza yakındı tüm takım.

Hakem de ayak uydurdu ortama tabi. :asd:

maça dair tek kötü şey spikerdi.

zorla bağırmaya çalışması rahatsız etti.

izlanda'ya yenilmezsek götürürüz bu işi.

2008 elemelerinde olduğu gibi şahane başladık. gerçi orada daha sonra mantara bağlayıp zorla çıkmıştık ama bu sefer öyle olmayacağını ümit ediyorum.

Geri
Üst Alt