- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
bende 3 golden assaga 1 gol atarsak helal olsun diyordum haribo milleti göt etmek hosuna mi gidiyor yoksaEn az beraberlik diyordum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bende 3 golden assaga 1 gol atarsak helal olsun diyordum haribo milleti göt etmek hosuna mi gidiyor yoksaEn az beraberlik diyordum.
En az beraberlik diyordum.
ustam bize düşman olmuş ne düşünüyosun bu husustaTeyyaren ne durumda ustad gorusmeyeli?
Zevk alıyorum elbet.bende 3 golden assaga 1 gol atarsak helal olsun diyordum haribo milleti göt etmek hosuna mi gidiyor yoksa
Stoperlere bak YARABBIYabancı sınırı varken milli takım / Yabancı sınırı yokken milli takım.
![]()
![]()
Seninle bir çay içmek isterim
Vahşice bir buluşma olacak.Her zaman. Güzel muhabbet olur. @Kenan Ünal 'ı da daviyet edelim mi
Gazozlarına hap mı koydular acebGalibiyetin gizli mimarlarini onore edelim
Cicek Turizm
![]()
Boşuna KRAL demiyoruz.Le Figaro: "Maçın adamı Burak Yılmaz. İki önemli gol kaçırmasına ve bir tanesinde de Lloris'in yaptığı kurtarışa rağmen, Burak Yılmaz Fransa defansının gerçek anlamda üzerine geldi. Sırtı dönük oyunu ve gücüyle birlikte kontra ataklar yapılmasına ön ayak oldu."
canerlere ardalara ayak uydurunca sürekli eli beli önde ofsaytta beklerdi. tam bir takim oyuncusu olmus. bu adami en iyi sekilde kullanan her zaman senol günes'tir. 34 yasina girecek olmasina ragmen inanilmaz bir gücü var ortalama türk sporcusuna göre. selcuk inan mesela kac sene önce bitti. burak hala kendine iyi bakiyor.Le Figaro: "Maçın adamı Burak Yılmaz. İki önemli gol kaçırmasına ve bir tanesinde de Lloris'in yaptığı kurtarışa rağmen, Burak Yılmaz Fransa defansının gerçek anlamda üzerine geldi. Sırtı dönük oyunu ve gücüyle birlikte kontra ataklar yapılmasına ön ayak oldu."
İzledim ama cidden 2008'de falan projeksiyon kurup izlediğimiz maçların duygusu bende yok. Milli takıma bağlı olanlarada saygı duyarım elbette.Maçı izlememişsin bence. Ben bir Türk olarak resmen maçın sonunda duygulandım. nasıl bir şey hissetmezsin