Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Milozof Burak denilen hıyarı kaptan yaptığı an bizim milli takımdan bir halt olmayacağı belliydi.Fransa maçını nasıl kazandık anlamadım.

Mahmut ve Okayin olmamasi bizim orta sahayi resmen bozdu maalesef

Sağda Abdülkadir solda Güven ortada Yusuf. Şu üçlü forvetin arkasına geçsin. En az 2 gol atarız. Karaman ve Çalhanoğlu adam eksiltemez. Ozan malı 15.dakikada çıkmalıydı zaten.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok doğru. Rakip Fransa değil sonuçta. Takimca çıkıp takimca defans yapamayız bunlara kendileri zaten kontra atak dışında oyunları yok. Klasik türk ligi maçı gibi oldu. Bjk vs Göztepe gibi. Böyle maçlarda hizli atak oyuncularına ihtiyaç olur kilit açmak için

Herkesi anlarım ama bu Ozan denen adam nasıl milli takımda oynayabiliyor ciddi anlamda çözebilmiş değilim. Neredeyse her hareketi ile maç içinde batırdı veya sırıttı.

Çok fazla maçını izlemedim bu adamın ama izlediğim her maçında ciddi kötü oynayan bir adam. Yavaş, defansı çok zayıf, top tekniği yetersiz, oyunu okuması düşük, oyun zekası yok, takımı orta alanda organize edecek kapasitesi yok. Nesi var bu adamın anlamıyorum!

Son zamanlarda en şaşırdığım adam bu. Her teknik direktör tutuyor bu adamı bir ben çözemedim...

Hakan ve Ozanın çıkıp Abdülkadir ve Yusufun girmesi lazım. Tabi biz şenolu ezbere bildiğimiz için 65 70 e kadar oyuncu falan değiştirmez bu.

Ozan hakan Burak acilen çıkması lazım

Nerenizle izliyorsunuz ya. Koyum sürüsü gibi herke diyor diye aynısını demenize gerek yok. Şuan sahada ozandan daha berbat ortasaha yok hakanda kötü olsada.

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Göz terbiyesizliğin lüzumu yok.

En azından ozan yetersizi fizik olarak ayakta durabiliyor pas atma özrü olmasına rağmen. Hakan ne topsuz oyunda var ne toplu oyunda var.

Hakan ozan irfan can dorukhan abicim neden 4 tane merkez orta saha oyuncusu var ya

Ozan sığırı çıkarsa belki takım olarak biraz toparlarız.

Geri
Üst Alt