Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Burak
Kenan, Yusuf, Abdi
Dorukhan, Emre
Hasan, Merih, Kaan, Zeki
Mert

Niye böyle baslamadi? Hakan milli takimda kac kere performans gösterdide oynuyor? Tek ismi var herifin.

Bu ozan rezalet ötesi. Bir oyuncunun tüm hareketi fail olurmu yahu.

İrfan Can kocaman bir balon.

Hakan yabancı turistler gibi. Takım kurgusundan okadar uzak ki.

Mahmut bu orta sahanın en önemli ismi vallahi... şaka gibi.

Burak....are you player dönemlerinden kesinti sunuyor.

Cengizin olmaması boyük Şenolun sorumluğu. Fransa maçında çocuğu 70ci dakikada fiziken bittiğini anlamayıp çıkarmayan bu mal, hoca diye geziniyor.

Son olarak.... bir yabancı yorumcunun yorumu çok doğruydu. Fransa milli takımı bizi ciddiye almadı, iki ise çoğu oyuncuları mental anlamda tatile çıkmıştı aylar öncesinden mental olarak mbappe gibi.

Paris de sezonu çok erken bitirdi sonuçta erken şampiyonluğu ilan ederek Paris ile.

Hakan-Abdulkadir
İrfancan-Yusuf
Ozan-Emre B.

---------Burak---------
Kenan--Yusuf--Abdulkadir
-----Emre--Dorukhan-----

Böyle çıkmazsak maçı çevirme ihtimalimiz yok.

Duran toptan daha çok gol yer bu takım adam paylaşımları berbat taçtan gol yemeye müsait bu takım

Senolu hiç bir zaman beğenmedim. Fatih hoca varken her maçta umudum oluyor. Tek hatası büyük takımlara karşı da ofansif oynuyor ya olursa diye. Ama normal maçlarda ofansif futbolu ile gözümüz pozisyon ve başarı görüyor. Bu maçta Fatih hoca asla bu kadro ile çıkmazdı. İllaki kanatlari hızlı yapardı. Ve futbolcular bu şekilde sahada ezilmezdi. Adamlar gider yapıp duruyor bizimkilere. Fatih hoca böyle maçların poskolojisini çok daha iyi beceriyor ve lehine çeviriyor.

Hoca napsin diyorsunuz da fizikli takima karsi kalas mi degil ki bakmadan en iri adamlari mi koyarsiniz
Cocuk olsa 2 kanada hizli calimci, gobege de pasor oyun kuracak bir adam koyardi
Adamlar fizikli ama yavas, sen de hizli adam koyacaksin bu kadar basit

burak kuta bak be ne kilo almıs adam
kral bi abimizdi gecmıste

Ozan 4 5 tane top caldi
Hakan irfan ne yapti
Hakan da boş ona da birşey demiyorum ama ozan İn o geri pası golün esas sebebi ayrıca bir kafa topunda etrafına bakmadan ezbere attığı top Kontradan gol yedirtiyordu neredeyse. Pozisyonu gereği 4 5 tane de alsın artık onu da yapmayacaksa beni koysunlar oraya ki 4 5 taneyi görmedim belki 2 3...

çıkış tünelındekı sempatikliğe bak.

Geri
Üst Alt