Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 18.553
- 23.963
- 2.473
Mahmut'un rolü kritik. Ozan oynar muhtemelen. Altından kalkar umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yusuf kisa bir herif degil ki. Bir tane de uzun oyuncumuz olmasin sikinti olmaz. Senol Gunes duran top ustasidir. Elini degdirdigi her takim kornerlerde tehlikeli olur duran toplari guzel savunur.Hoca Kenan'ı boydan dolayı da oynatıyor.
Bu kadar kısayla bizi hem ezerler hem de duran toplar büyük risk.
Irfan yerine adasim oynamali
Maçtan sonra sıçtıkları yeri temizlerler iyi olurIzlanda taraftari fircayla stada gelecekmis
Yalnız maç gündüz gibi oynanacak. Bilginiz olsun. Garip gelebilir.![]()
Okay kadroda yok degil mi?Mahmut'un rolü kritik. Ozan oynar muhtemelen. Altından kalkar umarım.
Okay kadroda yok degil mi?
Daha evdeyim. Holigan değiliz yahuSahaya atmak icin mesaleler hazir mi agabey?
mac trt de izlenir diye söyle iğrenç bir karton hazirla reji ekrana getirDaha evdeyim. Holigan değiliz yahuTakımımızı destekleyeceğiz. Kazanacağız. Gerçi hiç maç var gibi bir durum yok burada ama
Bu İzlanda Rejisi beni gösterirse üzerimde GALATASARAY FORMASI olacak. Bilginiz olsun. 2012-2013 parçalısı olacak.
Daha evdeyim. Holigan değiliz yahuTakımımızı destekleyeceğiz. Kazanacağız. Gerçi hiç maç var gibi bir durum yok burada ama
Bu İzlanda Rejisi beni gösterirse üzerimde GALATASARAY FORMASI olacak. Bilginiz olsun. 2012-2013 parçalısı olacak.
yıllar sonra bir milli maçı sabırsızlıkla bekliyorum, izlanda olaylarından bağımsız. takım gerçekten güzel oynuyor ve başarıya aç
Aynısını bende Fransa maçında yaşadım. Berber traşı bıraktı oturduk maç izledikSorma
Berberde sira bekliyorum eve yetisemem diye telasa girdim
Bu gerçek mi yahu?