Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Hoca Kenan'ı boydan dolayı da oynatıyor.

Bu kadar kısayla bizi hem ezerler hem de duran toplar büyük risk.
Yusuf kisa bir herif degil ki. Bir tane de uzun oyuncumuz olmasin sikinti olmaz. Senol Gunes duran top ustasidir. Elini degdirdigi her takim kornerlerde tehlikeli olur duran toplari guzel savunur.

Kenan'i caliskanligi yuzunden oynatiyor ama Izlanda kapanacak bence, kapaninca da Kenan sac bas yoldurabilir. Yoldurmasa dahi Abdulkadir cok daha etkili olur oyle bir senaryoda.

Izlanda topa sahip olmayi denerse mahvederiz bence. Gerci orta sahamiz zayif ama takim olarak cok daha iyi top yapacak durumdayiz.

Mert
Zeki Kaan Merih Hak
Dorukan
Emre İrfan
Abdus Burak Kenan

Olmali

Yalnız maç gündüz gibi oynanacak. Bilginiz olsun. Garip gelebilir. :D

Sahaya atmak icin mesaleler hazir mi agabey?
Daha evdeyim. Holigan değiliz yahu :D Takımımızı destekleyeceğiz. Kazanacağız. Gerçi hiç maç var gibi bir durum yok burada ama :D Bu İzlanda Rejisi beni gösterirse üzerimde GALATASARAY FORMASI olacak. Bilginiz olsun. 2012-2013 parçalısı olacak.

Daha evdeyim. Holigan değiliz yahu :D Takımımızı destekleyeceğiz. Kazanacağız. Gerçi hiç maç var gibi bir durum yok burada ama :D Bu İzlanda Rejisi beni gösterirse üzerimde GALATASARAY FORMASI olacak. Bilginiz olsun. 2012-2013 parçalısı olacak.
mac trt de izlenir diye söyle iğrenç bir karton hazirla reji ekrana getir

edit: mac disardaydi pardon.izlandaca birseyler yazarsin o zaman. emresson ig firco yüzüneson gibi

Keyfini cikart renktas. Ne mutlu sana Izlanda gibi bir ulkede milli bir durus sergileyip takıma desteğe gidebiliyorsun. Izlandada Turk nufusu nekadar? Bizden nekadar seyirci gider sence

Maçları zaten şenol hocanın taktikleri kazanıyor, kimin oynadığının pek önemi yok

Macin yaz aylarinda oynanmasi cok guzel bir tesaduf. Kis ayinda gitseydik oralara maci bastan kaybetmistik. Suan biraz olsun umutluyum

Geri
Üst Alt