Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

Abdulkadir ve Yusuf o yokken yetistigi icin Senol'un yetistirmedigi Trabzonlular da oluyormus hatta cok iyi oluyorlarmis denmesin diye oynatmiyor

Bir pozisyonda Abdulkadir harika bir sekilde Burak'a kutuk muamelesi yapti topu carptirmak icin kullanip adam eksiltti Yusuf'un sutuyla biten aksiyondan bahsediyorum... Muthis bir zeka

Dayak yiyip geri döndük. Cengiz yokken Yusuf veya Abdülkadir'i koyması gerekirdi. Tek top yapamadık ilk yarıda. Sürekli top kaybı ile milyon tane kontra yedik. İki tane duran top ile de aldılar maçı. Hakan'ın 95 dakika sahada kalması ayrı bir skandal. Ezbere hamleler yaptı Şenol. Neyse ki Fransa'yı yendik. İzlanda'nın Fransa'yı yenebileceğini hiç düşünmüyorum. Biz Fransa deplasmanına 3/3 ile gidelim yeter. İçerdeki İzlanda maçı final olur.

Yusuf’u bilmem ama Abdülkadir Cengiz’den daha iyi yerlere gelebilir doğru takıma giderse.
Çok tempo gerektirmeyen ligde Yusuf iş yapar

Abdülkadirin Klopp tarzı oyuncuya değer katan bir hocaya ihtiyacı var, potansiyeli çok yüksek. Şu çocukları Avrupaya salsalar da kurtulsalar.

Merih yusuf abdul gerisinin hepsi cop

hele burak bu adam nasil forvet olmus tv de yalayip duruyorlar buyum golcuymus peh burak hangi takims giderse gitsin 20/golu gecer ama takimi ilk ikiye girmez bizde drogba sneijderli kadro haric bir takimi burak kazmazsina endekslerseb o takim en iyi ucuncu olur isterse 100 gol atsin essek yine essek allasanda pullasanda mal budur

Abdulkadir ve Yusuf o yokken yetistigi icin Senol'un yetistirmedigi Trabzonlular da oluyormus hatta cok iyi oluyorlarmis denmesin diye oynatmiyor

Bir pozisyonda Abdulkadir harika bir sekilde Burak'a kutuk muamelesi yapti topu carptirmak icin kullanip adam eksiltti Yusuf'un sutuyla biten aksiyondan bahsediyorum... Muthis bir zeka

10 sene once fln ayni pozisyonda kaldirima carptirip arkadaslarini geciyordur
sokaktan yetisen topcunun hali baska

Geri
Üst Alt