Euro 2020 Elemeleri H Grubu H:4 | İzlanda 2-1 Türkiye | MS | 11 Haziran | TRT 1

bu burak ayagina gelen her topu rakibe atti

fransa macinda da lesh idi 3-4 tane 100% kacirid

Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim

Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey

Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim
Oku senin annene soverdim ama kimsenin annesine sövmek istemiyorum.

Ah be bir zimba olsa cok ise yarardi bu macta. Tam zimbalik atmosfer vardi mac oncesi.

Zimbayi kim unuttuysa bir an once yollanmali

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Sen kindarsan ben ne yapayim. Senol Gunes'in Cimbom'a bir yanlisini gormedim ha gorsem de hakkini verirdim

Milli takim basarisini milli takim hocasina mal ettim. Bjk de o seneler Gs kotu diye sampiyon olmadi, Bjk iyi diye Bjk champ. oldu. Oyle bakarsan bu sene de biz rakipsizdik yani. Onu gectim Ts ile sampiyon olmak ne demek mucize gibi bir sey

Son olarak bana Bjkli imasi yap bir daha seni ciktigin delige sokarim
Oku senin annene soverdim ama kimsenin annesine sövmek istemiyorum.
Beyler ikiniz de sakin oluyorsunuz. Anneye sövme noktasına gelme, diğeri yine bir annenin mahremine dolaylı laf etme. Kocaman adamlarsınız, yeter, ya kendinizden utanın ya da annelerinizden tercih sizin.

Beyler ikinizde sakin oluyorsunuz. Anneye sövme noktasına gelme, diğeri yine bir annenin mahremine dolaylı laf etme. Kocaman adamlarsınız, yeter, ya kendinizden utanın ya da annelerinizden tercih sizin.
Hocam ben zaten kimsenin annesine sovmem kolay kolay. 33 yaşında adamim ben annelerin elini öperim. Anne ne kadar değerlidir bilirim. Ki baskasi olsa yerime adama cok pis küfr ederdi. Ben etmedim.

Geri
Üst Alt